Nagyon szenved Jennie Garth. A szőke színésznő tavaly vált el szexi férjétől, az Alkonyat Carlisle dokijától, majd kőkemény fogyókúrába kezdett, hogy leadja felesleges kilóit. Saját bevallása szerint minden nap megküzd a sikerért.

"Karcsúnak maradni nagy kihívás, amivel minden nap meg kell küzdened" - így fakadt ki Jennie Garth a minap. A 40 éves színésznő nehéz időszakon van túl: 11 év házasság után tavaly vált Peter Facinellitől, az Alkonyat filmek Carlisle Cullenjétől. Jennie azonban a válás és három gyerekszülés után is tartani akarta a formáját. Ezért durva fogyókúrába vágott bele.

Forrás: AFP

A Beverly Hills 90210 egykori sztárja rendszeresen tornázik, és a kutyájával fut. Bevallotta, hogy számára az a legnagyobb áldozat, hogy le kell mondania szenvedélyéről, a fehér csoki majszolásáról. Jennie, mi abszolút megértünk! A szőke szépségre egyébként azóta ismét rátalált a szerelem: a Big Gigantic dobosába, Jeremy Salkenbe zúgott bele.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

14 kilót fogyott a mindig karcsú sorozatsztár - Őszintén mesélt a változás okairólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121005-14-kilot-fogyott-a-mindig-karcsu-sorozatsztar-oszinten-meselt.html A sorozat után az életben is együtt jár az álompár?http://www.life.hu/szeress/20121201-jennie-garth-szineszno-es-egykori-kollegaja-luke-perry-szinesz-egyutt.html Vége az álomházasságnak - 11 év után válik a színészházaspárhttp://www.life.hu/legykepben/20120316-vege-az-alomhazassagnak-11-ev-utan-valik-a-szineszhazaspar.html