14 kilót fogyott a mindig karcsú sorozatsztár - Őszintén mesélt a változás okairól

Jennie Garth fogyás Beverly Hills 90210
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennie Garth színésznő sosem volt túlsúlyos, a válása óta azonban már tizennégy kilót leadott a szőkeség.

Márciusban derült ki, hogy Jennie Garth és férje tizenegy év után elválnak. Az elmúlt fél év nagyon megviselte a Beverly Hills 90210 című sorozat sztárját, aki tizennégy kilót fogyott a magánéleti válsága miatt. A színésznő a napokban a People magazinnak elárulta, mi okozta nála a változást. "Évekig hazudtam mindenkinek, és magamban őrlődtem a házasságom miatt. Fuldokoltam. Fizikailag és szellemileg sem voltam a csúcson, mert csakis a gyerekeimre koncentráltam" - vallotta a szőkeség, aki akkor döbbent rá, mennyire megváltozott, amikor az egyik rokona egy videót készített róla. "Egy szomorú, depressziós embert láttam a kamerában. Pedig én voltam" - mesélte a sztár, aki ekkor indult el a változás útján.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennie személyi edzőt fogadott, diétázott, és ennek köszönhetően 14 kilótól szabadult meg. Fél évvel a válása után pedig jobban néz ki, mint valaha, és nemrég már randizni is elkezdett. Saját bevallása szerint ugyan még szingli, de bennfentesek szerint nagyon jól érzi magát egy bizonyos Noah Abrams fotós társaságában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.