Hihetetlen siker a Szent Johanna Gimi bemutatóján

bemutató dedikálás siker Szent Johanna gimi Leiner Laura premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívüli sikert hozott a Szent Johanna Gimi című könyvsorozat befejező kötetének mai bemutatója a Magyar Színházban.Jó hír a rajongóknak, hogy a szervezők hamarosan pótdedikálást és vidéki dedikáló körutat terveznek, és április elsején indul a Szent Johanna Gimi közösségi oldala, az SZJGER.hu.

A dedikálással egybekötött könyvpremierre vidékről is érkeztek a rajongók, akik kíváncsian várták a könyvsorozat 8., befejező, Örökké című kötetének megjelenését.

Rostás Bianka
Rostás Bianka

A hatalmas tömegre sem az író Leiner Laura, sem a szervezők nem számítottak. "Talán épp annak köszönhető az átütő siker és a hihetetlen érdeklődés, hogy a népszerű ifjúsági sorozat szereplőinek kalandjai ebben a kötetben érnek véget, így ez talán a sorozat csúcspontja. A Szent Johanna Gimi sikere azért rendkívüli öröm, mert ifjúsági sorozatként sok fiatalt olvasásra csábított" - mondta el az egyik szervező a Life.hu-nak hozzátéve, hogy a felfokozott érdeklődés miatt volt olyan rajongó, akinek ez alkalommal nem jutott kötet.

Rostás Bianka
Rostás Bianka

"Nagyon sajnáljuk azt, hogy akadt a dedikáláson, aki nem került sorra. Már reggel jeleztük, hogy hány óráig tart a dedikálás, és amikor már érezhetően több érdeklődő volt, mint ahányan sorra kerülhettek, hazaküldtük azokat, akiknek nem volt érdemes várnia. Felröppent egy városi legenda, mely szerint Laura elment a helyszínről és nem is dedikált. Erről szó sincs. Addig dedikált, amíg a Magyar Színházban erre lehetőség volt. Aki esetleg most nem járt szerencsével, az hétfőtől a könyvesboltokban már beszerezheti a könyvet, tervezünk egy pótdedikálást és tervben van egy vidéki dedikáló körút is, így remélhetően mindenki, aki szeretne, az alá tudja iratni saját példányát a szerzővel" - tette hozzá az esemény szervezője.

Hamarosan indul a Szent Johanna Gimi közösségi oldal, a www.szjger.hu, vagyis egy virtuális gimi. Válaszd ki, hogy kit szeretnél ofőnek, ismerd meg az új "osztálytársaidat", ellenőrizd a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, vegyél részt a nyereményjátékokban, kérdezd szaktanácsadóinkat bármilyen témában, csatlakozz kedvenc kludbjaidhoz és ismerd meg a virtuális gimi világát!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.