Őrült ötlete támadt Dennis Rodmannek. A profi kosárlabdajátékos azt tervezi, hogy Rómába utazik, ahol elcsípi az új pápát. Ráadásul az új egyházfő fejdíszét is kipróbálná.

Rómába repül Dennis Rodman. A profi kosárlabdajátékos azt reméli, hogy személyesen is találkozhat az új pápával, akiről akár már ma sikeresen szavazhatnak a pápaválasztó bíborosok. De most jön a lényeg: a sztár felpróbálná a pápa fehér fejdíszét is - írja a TMZ.com, amely illusztrációként egy képet is közöl erről. Rodman szerint nagy szükség van most rá a Vatikánban, az új pápa megválasztása miatt.

Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu megírta, összeült a konklávé. A pápaválasztó bíborosok ma voksolnak először az új egyházfőről. Rodman úgy fogalmazott: emberei kapcsolatban állnak a Vatikán bennfenteseivel, és reméli, sikerül összehozni, hogy felvehesse az új egyházfő szerinte vicces és óriási fejdíszét. Inkább nem kommentálnánk a tervét...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Bejelentette lemondását XVI. Benedek pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-lemondott-a-85-eves-xvi-benedek-papa-aki-idos-korara.html Fehér vagy fekete füst? Már ma új pápát választhatnakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130312-mar-ma-uj-papat-valaszthatnak-a-papavalaszto-biborosok-a-sixtuskapolnaban.html