A szenvedélyes tangó és a pezsgő cha-cha-cha volt a szombat este két főszereplője - már ami a táncokat illeti. A párok a héten - a sérülések ellenére - kitettek magukért. A Life.hu megmutatja három kedvenc produkcióját.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor
Múlt héten nem győzte meg száz százalékosan a zsűrit Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor párosa, a héten viszont a kidolgozott, tökéletesen felépített tangójukkal elvarázsolták az ítészeket és a közönséget is. Amit táncról el lehet mondani pozitívat, azt mind el is mondták rájuk. Varga Izabella pedig a nőiesnél és nőiesebb volt. Le a kalappal!

 

Tóth Gabi és Markó Róbert
Az egész stúdió lélegzetvisszafojtva, lúdbőrözve nézte végig Tóth Gabi és Markó Róbert produkcióját, amelyben Gabi kitáncolta minden fájdalmát. Szenvedélyes táncuk láttán Esztergályos Cecília megjegyezte, csodálkozik, hogy Gabiék még nem alszanak együtt. A produkció vége sírásba fulladt. "Ebben a táncban zártam le azokat a rossz dolgokat, amelyek mostanában történtek velem, és innentől próbálok előre nézni" - mondta Gabi könnyeivel küszködve az őt faggató Lilunak. A Szombat Esti Láz after-műsorában kiderült, hogy Gabi a nézőket is megríkatta, de Lilu szeme is könnybe lábadt. "Tönkreteszel ma engem" - mondta Gabinak.

 

Vastag Csaba és Mármarosi Tünde
Huncut cha-cha-chával rukkolt elő Vastag Csaba és táncpartnere, Mármarosi Tünde. Keleti Andrea szerint Csaba ebben a produkcióban volt eddig a leghitelesebb. A zsűri ugyan a negyedik helyre sorolta őket, de az x-faktoros csípőmozgás, amit természetesen Esztergályos Cecília sem mulasztott el megdicsérni, minket is lenyűgözött.

 

Dundika mosolyogva esett ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130316-dundika-a-szombat-esti-laz-2013-masodik-kiesoje.html Az első szombat esti pörgések és forgásokhttp://www.life.hu/life/galeria/20130310-a-szombat-esti-laz-tancosainak-elso-szereplese-ahol-tancolt-toth.html Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html Szexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.html 20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-szilveszter-gazda-rtl-ii-szombat-esti-laz-tancosa-tizenket-kilotol.html Orvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.html