alkoholfüggőség Lindsay Lohan alkohol elvonókúra bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen alkoholfüggő lett Lindsay Lohan. A színésznő tovább folytatja az ivást, annak ellenére, hogy néhány napja zárt elvonókúrára küldték. Van még kiút?

Nem bírja sokáig piálás nélkül Lindsay Lohan. A TMZ.com úgy tudja, hogy a színésznő folytatja az ivást. Pedig ahogy a Life.hu is megírta, a bíróság 3 hónapos zárt elvonókúrára küldte őt. Az ítélet után pár órával azonban már vodka-szódával vidította fel magát egy hotel bárjában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lindsay a bíróságon - nincs jó bőrben

Lindsay hajthatatlan: szerinte neki továbbra sincsenek alkoholproblémái, és nem kér a segítségből sem. Közben szintén a TMZ.com kiderítette, hogy állítólag nincs is olyan zárt elvonó, mint amilyenről a színésznő beszél...

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.