Csúcs - megvan a világ legviccesebb munkahelye

Iroda játszótér hinta kocsma csúszda Space & Solutions
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia legmenőbb irodájában hinta, csúszda, mozi és biliárdasztal is van. Az egyedi munkahely egykor kocsma volt, most egy IT cég székhelye. Micsoda mázlisták a dolgozói!

Csúszda és hinta az irodában? Igen! Egy angol IT vállalat dolgozói újra az oviban érezhetik magukat, pedig csak a munkahelyükön vannak. A Space & Solutions nevű tervezőcéget kérték fel, hogy hozzák létre a különleges helyiséget. Egy kocsmát alakítottak át.

Forrás: Twitter/SpaceandSol
Forrás: Twitter/SpaceandSol

Csúszda az irodában, nagyon menő

A leendő kollégáknak már az állásinterjúkon is ki kell próbálniuk a csúszdát, hogy átérezzék a munkahely szellemiségét. Ezen kívül lehet még biliárdozni, kocsmázni, mozizni és hintázni is.

Forrás: Twitter/SpaceandSol
Forrás: Twitter/SpaceandSol

Egy lazítás a hintán?

Nem meglepő, hogy az iroda elnyerte a "Nagy-Britannia legjobb munkahelye" címet. Azt nem tudni, mennyire lehet hatékony ilyen környezetben dolgozni, de szerintünk néha mindenkinek jólesne felállni az asztaltól és csusszani egyet, vagy éppen játszani egy kört a biliárdasztalon. Nektek hogy néz ki az ideális munkahely?
Íme egy videó a vicces iroda elkészüléséről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.