Zárva van a világ egyik leglátogatottabb múzeuma, a párizsi Louvre. A dolgozók ugyanis sztrájkba kezdtek a sok zsebtolvaj miatt.

Zsebtolvajok miatt bezárt szerdára a párizsi Louvre. A múzeum alkalmazottai ugyanis tiltakoznak, mert már nem bírnak megküzdeni az elszemtelenedett enyveskezűekkel. A biztonsági őröket ugyanúgy kifosztják, mint a látogatókat - tudósít az MTI.

Forrás: AFP
A Louvre éjjel

Az egyik szakszervezeti vezető szerint a személyzet "torkig van" a zsebmetszőkkel. Reggelente rettegve érkeznek a munkahelyükre, ahol bandákba verődött, "agresszív" tolvajok várják őket. Gyakran kiskorúakról van szó, akik ingyen mehetnek be a múzeumba, és ha el is kapják őket, pár nap múlva újra megjelennek. Így szerdán 200 teremőr lépett sztrájkba, közülük százan a Louvre felügyeletét ellátó, kulturális minisztérium előtt demonstráltak. Küldöttségüket fogadták is a tárcánál.

 

Marihuánát szívott a szép színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-rachel-mcadams-szineszno-marihuanaval-probalta-meggyogyitani-almatlansagat.html Szakállal is szexinek tartja magát egy nőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-egy-nemet-no-megunta-minden-nap-borotvalni-arcszorzetet-igy-mara.html Huszonhárom nyelven beszél egy 16 éves fiúhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-huszonharom-nyelven-beszel-egy-16-eves-fiu.html Kutyamodellek pózolnak a címlapokonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-kutyamodelleket-kert-fel-egy-divathaz-legujabb-kollekcioja-bemutatasara.html Kovács Kati is beülhet a mesterek székébehttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-kovacs-kati-enekesno-lehet-a-voice-egyik-mestere-bar-konkret.html