Az önmagát Magyarország legtáncosabb showműsorának aposztrofáló Szombat Esti Láz utolsó adásában a döntősök két  tánccal készültek. A szenvedélyes paso doble és a szexi és elegáns slow fox voltak az este sztárjai - természetesen a sztárokon és partnereiken kívül. A Life.hu megmutatja a top 3 produkciót.


Slow fox Vastag Csabától és Mármarosi Tündétől

Varázsló, Faust, gyilkos - Esztergályos Cecília szerint őket testesítette meg egy személyben Vastag Csaba, aki tökéletes slow foxot adott elő partnerével, akit már vissza is adott testvérének. A páros Vastag Csaba kedvenc dalára előadott produkcióval köszönt meg mindent a nézőknek és a közönségnek.


Paso doble Varga Izabellától és Cseh-Szakál Tibortól

Nehéz volt eldönteni, melyik produkciót emeljük ki a párostól, akik maximálisan teljesítettek szombat este (mindkét produkcióra maximális negyven pontot kaptak). Végül a paso doble mellett döntöttünk, mert az elképesztő koreográfiától nem csak a zsűri ájult el. A paso doble a bikaviadalokat leképező tánc, ahol a férfi a torreádor, a nő a bika, a kápa vagy egy spanyol szenyorita szerepében tűnik fel. Az akrobatikus elemekkel teletűzdelt produkció alatt olyan tűz és szenvedély szabadult fel belőlük, amely Esztergályos Cecíliát is megzavarta: nem tudta eldönteni, ki a bika és ki a kendő a táncban. Izáék maximális pontot kaptak a zsűritől, a közönség pedig vastapssal jutalmazta őket.


Slow fox Szilveszter gazdától és Molnár Andreától

A slow fox az egyik legelegánsabb és legszexisebb standard tánc. Az eleganciát és a szexisséget ez alkalommal is Molnár Andrea képviselte, Szilveszter gazda pedig egyszerűen szerethető volt, mint mindig. A zsűritagok azt is kiemelték, most a széria végére azért néhány lépést is megtanult. Azt azért ne felejtsük el, hogy ebben óriási szerepe volt a mindig gyönyörű Molnár Andreának, akinek Esztergályos Cecília mellett mi is szeretnénk megköszönni, hogy őt nézhettük. A Szombat Esti Láz egyik győztese biztosan ő.

+1 Paso doble Tóth Gabitól és Markó Róberttől

Ugyan a döntő előtt kiesett Tóth Gabi, partnerével együtt immár vendégként egy fergeteges paso dobléval tért vissza a műsorba. A zsűri felállva tapsolt a produkció végén. Gabi ismét elérzékenyülve nyilatkozott arról, hogy ők sok-sok pozitívumot szerettek volna adni a táncukkal végig, mert - ahogy Gabi mondta - "annyira kivagyunk, mindenki, hogy kell az energia!"

Tuti gasztrotippek emberhússal (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130412-hannibalkritika-a-baranyok-hallgatnak-cimu-film-elozmenyei-18.html Icipici fürdőruhába bújt a celebhttp://www.life.hu/szorakozz/20130413-farrah-abraham-furdoruhaban-mutatkozott-kilatszott-a-melle.html Undorító sütemények - Melyiket kóstolnád meg?http://www.life.hu/szorakozz/20130412-bizarr-labujjas-veres-tortakat-keszitenek-egy-berkhamsteadi-cukraszdaban.html Megváltoztak a sztárok - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130412-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-katalin-hercegno-cseke-katinka-harry-herceg.html Így levelezhetsz a halálod utánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130412-a-google-inaktiv-fiokkezelojevel-beallithato-mi-legyen-a-leveleinkkel-fotoinkkal.html Nem bír magával Stohl Andráshttp://www.life.hu/szorakozz/20130412-stohl-andras-szinesz-otthagyja-a-nemzetit-es-nem-igeri-hogy.html