Ezt mindenkinek látnia kell! Kétfejű, háromszemű kismalac született Kínában. Annyira cuki!

Különleges teremtmény látta meg a napvilágot az ázsiai országban. Egy kétfejű, háromszemű kismalacnak adott életet az anyukája. A fura szerzet 20 centi hosszú és körülbelül 1 kiló.

Forrás: AFP
Pózol a kétfejű kismalac

Több mint két órán át küzdött vele a mamája, mire megszületett. A szegény kismalacnak bár két szája is van, de nem megy neki a szopizás, így gazdája cumisüvegből eteti.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Tarolt Bradley Cooper a filmes díjátadónhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-bradley-cooper-vehette-at-a-legjobb-szinesznek-jaro-elsimerest-az.html Nagyot kaszálnak Balássy Bettyék Szinetárék válásánhttp://www.life.hu/szorakozz/20130415-szinetar-dorabereczki-zoltan-hazasparnak-a-valasuk-ota-egyre-kevesebb-fellepese.html Szétkattintották a Gangnam Style folytatásáthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20130414-a-gangnam-style-eloadoja-psy-uj-szama-megjelent-a-cime.html Icipici fürdőruhába bújt a celebhttp://www.life.hu/szorakozz/20130413-farrah-abraham-furdoruhaban-mutatkozott-kilatszott-a-melle.html Undorító sütemények - Melyiket kóstolnád meg?http://www.life.hu/szorakozz/20130412-bizarr-labujjas-veres-tortakat-keszitenek-egy-berkhamsteadi-cukraszdaban.html