Igazán forró jelenetekre számíthatunk a Barátok köztben. A sorozatba ugyanis új szereplő érkezik, Fogarasy Mariann személyében. A modell prostituáltat alakít és alaposan összekuszálja majd a szálakat - írja a Bors.

Minden összekuszálódik a Barátok köztben egy új szereplő felbukkanása miatt. Fogarasy Mariann könnyűvérű nőcit alakít majd, aki a sorozat Igorjának, Nagy Sándornak okoz fejtörést. A dekoratív modell állítólag már az első intim jelenetnél zavarba hozta partnerét.

Forrás: Facebook/FogarasyMariann
Mariann testét számos magazinban megcsodálhattuk már

Nagy Sándor a lapnak elárulta, számára is kihívás, hogy sorozatbeli cicája, Szaffi elképesztő adottságokkal rendelkezik. "Nekem azért kellett egy pici idő, hogy megszokjam ezt a helyzetet, mégis csak intim szituációkban kellett játszanunk" - mondta a színész. Hozzátette: "180 magas vagyok, Mariann azonban öt centivel magasabb. A jeleneteinkben ezért le is kellett vennie a magas sarkúját" - mesélte Nagy Sanyi, aki hozzátette: párja nem féltékeny Mariannra.

A szépség őszintén bevallotta, átérezte szerepét. "Szaffi szereti a férfiakat, a pénzt, az életet, nem tagadom, én is így vagyok ezzel. Nagy Sanyi pedig egy nagyon jóképű fiú, imádom a kifejező szemét" - mondta Mariann.

Terrorban él a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-a-baratok-kozt-zsofija-kiss-ramona-gyakran-sir-az-eroszakos.html Terhes a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-szereploje-babat-var.html Veszélyes nő a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-fekete-oves-karates.html Statiszta volt a Barátok közt szőrös szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130308-baratok-kozt-uj-szereploje-merlinkutya-nem-eloszor-kerul-kepenyore-a.html Ennyit még sosem mutatott magából Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130310-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja-es-szexi-ruhaja-a.html