bűnügyi Michael C. Hall filmsorozat befejeződés sorozatgyilkos Dexter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcadik évadával befejeződik a Dexter című amerikai bűnügyi tévésorozat - jelentették be a hétvégén a műsor Facebook-oldalán a széria producerei.

A bejegyzésben a producerek leírták: azt szerették volna, hogy a sorozat rajongói értesüljenek elsőként a hírről. A bűnügyi sorozat 2006-ban került a képernyőre. A hatvanperces epizódok főhőse egy sorozatgyilkos rendőrségi halottkém, Dexter, aki éjszakánként a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és lecsap a gyilkosokra. Az amerikai Showtime kábelcsatorna által sugárzott műsor főszereplője, Michael C. Hall 2010-ben Golden Globe-díjat kapott játékáért.

Forrás: Facebook/Dexter
Forrás: Facebook/Dexter


A Dexter a Showtime egyik legnépszerűbb programja, nézettsége nem csökkent az évek során. A nyolcadik évad június 30-án debütál az Egyesült Államokban - írta a BBC online hírszolgáltató.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.