Királyi elismerés! Dr. Gedeon Anna háziorvost tüntette ki II. Erzsébet a Brit Birodalom Érdemrendjével. Ezt V. György király alapította 1917-ben. A magyar szakember több mint 20 éve dolgozik a budapesti brit nagykövetségen.

Hatalmas megtiszteltetésben volt része egy magyar orvosnak. Dr. Gedeon Anna kapta a Brit Birodalom Érdemrendjét - írja a Xpatloop.com oldal. Az indoklás szerint a doktornő már több mint két évtizede kiemelkedően teljesít a budapesti brit nagykövetségen nemcsak orvosi, hanem morális értelemben is.

Forrás: AFP
II. Erzsébet

Az érdemrendet ma adja át a szakembernek Jonathan Knott nagykövet. A diplomata úgy fogalmazott: "Nagyon örülök, hogy Gedeon doktornő hosszú szolgálatát a brit nagykövetségen felismerte a királynő is, és ezzel az érdemrenddel jutalmazta. Ez egy különleges megtiszteltetés." A doktornő, aki a 3. kerület háziorvosa, azt mondta: "Ez egy komoly elismerés. Számomra azért nagyon értékes, mert visszaigazolja a munkámat, amit a brit nagykövetségen végeztem. Ráadásul ritkán ér magyar orvost ilyen tekintélyes elismerés" - fogalmazott.Gratulálunk és büszkék vagyunk rá!

Jennifer Aniston fekete kismamaruhában parádézotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130501-jennifer-aniston-szineszno-mely-dekoltazsu-fekete-ruhaban-egy-konyvbemutaton.html Feladta a versenyt A címlaplány szőkéjehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130501-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-baratja-keresere-feladta-a-versenyt.html Jennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.html A világ legrosszabb keresztnevehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-mozi-film-szorakozas-a-vilag-legrosszabb-keresztneve.html Bevadult és meztelenkedett a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130430-selena-gomez-enekesno-legujabb-videoklipjeben-felmeztelenkedett-es-bevadult.html