Kaposvári Törvényszék gyilkosság tárgyalás Szita Bence vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött Szita Bence gyilkosainak pere a Kaposvári Törvényszéken. A 11 éves fiút a vád szerint korábbi nevelőanyja megbízására B. József és K. József ölték meg - írja az origo.

Tavaly november 3-án találtak rá a 11 éves Szita Bence elásott holttestére Toponár-Fészerlak területén egy régi temetőben. A felsőmocsoládi kisfiú eltűnését október végén jelentette be a gyermek nevelőapjának volt élettársa, P. Erika.

Forrás: MTI/Varga György
Forrás: MTI/Varga György

A gyanúsítottak a Kaposvári Törvényszéken

A gyanú hamar az asszonyra és két kaposvári hajléktalanra, B. Józsefre és K. Józsefre terelődött. A vád szerint P. Erika ezt a két férfit bízta meg a kisfiú megölésével. A három vádlott tárgyalása ma kezdődött a bíróságon. A részletes vallomásokért és a sokkoló részletekért kattinsatok ide!

Szita Bence nevelőapja nekirontott fia gyilkosánakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121116-rendorok-fogtak-le-szita-bence-neveloapjat-aki-nekirontott-p-erikanak.html30 évig ült a rács mögött Szita Bence gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121113-szita-bence-gyilkosa-b-jozsef-30-eve-szinte-folyamatosan-bortonben.htmlNem Szita Bence volt az egyetlen áldozathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121108-szita-bence-halalaval-megpecsetelodott-p-erika-gyermekeinek-a-sorsa-is.htmlMi vár Szita Bence gyilkosaira?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121105-a-halalbuntetes-rosszabb-vagy-a-borton-mi-var-a-11.htmlHetek óta tervezte a gyilkosságot Szita Bence nevelőanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20121104-hetek-ota-tervezte-a-gyilkossagot-szita-bence-neveloanyja-p-erika.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.