Meghódította az internetet az a kislány, aki zseniálisan énekli Whitney Houston I Have Nothing című dalát.

Csodálatos hangja van annak a fiatal, 10 év körüli kislánynak, aki Nagy-Britannia legnagyobb tehetségkutatójában, a Britain's Got Talentben tűnt fel. Arisxandra hatalmas átéléssel adta elő Whitney Houston I Have Nothing című szerzeményét.

Forrás: Youtube
A tehetséges kislány

A kislány alaposan kieresztette a hangját és elbűvölte a zsűrit, illetve a közönséget is. Olyan, mint a legendás énekesnő fiatal mása.
Ha már a brit tehetségkutatónál tartunk: két magyar csapat is óriási sikereket ért el a műsorban. Ahogy a Life.hu is megírta, a Freelusion nevű formáció egy futurisztikus tánccal nyűgözte le a zsűrit. Ők csütörtök este szerepelnek a középdöntőben. Nagyon szurkolunk nekik! Az Attraction nevű szintén magyar csoport pedig már bejutott a legjobbak közé, ők az élő show-ban bizonyíthatnak legközelebb.

A Whitney Houstont éneklő kislány káprázatos produkcióját itt nézhetitek meg!

Újabb magyar siker Nagy-Britanniában - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-a-freelusion-nevu-magyar-csapat-is-lenyugozte-a-britains-got.html Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.html Törpökké alakultak a legnagyobb divatdiktátorokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130529-karl-lagerfeld-coco-chanell-es-tobb-nagy-divatdiktator-torp-lett.html Csinibabákkal bulizik a hollywoodi színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130527-leonardo-dicaprio-szinesz-egy-csokornyi-csinos-modellel-bulizott-egy-luxushajon.html Tündérpor és pipitér - a legszínesebb szavakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130528-a-prizma-lett-a-legszinesebb-magyar-szo-iden-megelozte-a.html