Las Vegas-i karrier várhat a magyar Attraction látványszínházra, amelyet a Britain's Got Talent brit televíziós tehetségkutató vetélkedősorozat szombat esti döntőjének abszolút favoritjaként tart számon a londoni fogadóipar és a brit sajtó. Itt követheted élőben a döntőt.

A magyar társulat a legtöbb közönségszavazattal jutott be az ITV kereskedelmi televízió által évente megrendezett vetélkedősorozat idei döntőjébe a múlt heti utolsó elődöntőből. A The Sun - a legnagyobb példányszámú brit napilap - szombati kiadásában felfedte: tudomása szerint Simon Cowell, a show producere és zsűrijének elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction "áttelepítésére" Las Vegasba, az amerikai szórakoztatóipar fellegvárába, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest.

Forrás: Facebook/Attraction Black Light Theatre

Cowell még abban az esetben is támogatná az Attraction karrierjét, ha a társulat mégsem nyerné meg a szombati döntőt, mivel "egy vagyont" remél a magyar árnytáncosoktól - írta a brit lap. A Britain's Got Talent egyik bennfentese azt mondta a The Sunnak, hogy "Cowell szilárd meggyőződése szerint az Attraction jövője Las Vegasban van". A The Sun úgy tudja, hogy a társulat "a brit nép előtt tisztelgő" műsorral igyekszik megnyerni a zsűri és a nézők szívét a döntőben. Az erre a különleges alkalomra koreografált, "Best of British" jellegű összeállításban állítólag feltűnik II. Erzsébet királynő, Sir Winston Churchill néhai brit miniszterelnök, és megelevenedik a tavaly nyári londoni olimpia is.

A londoni fogadóirodák körében messze a magyar társulat a szombat esti döntő favoritja. Az egyik legnagyobb fogadóhálózat, a Ladbrokes szombat hajnalban az összes induló közül a magyar társulat győzelmét kínálta játékra listavezetőként, 2/7-es nyereményesélyt kiírva az Attraction döntőbeli diadalára. Ez azt jelenti, hogy aki erre a tétre tesz fel 100 fontot, és fogadása bejön, a jutalékok és egyéb járulékok levonása után hozzávetőleg mindössze 129 font nyereményre számíthat. A Ladbrokes esélylistájának második helyezettje, Jack Carroll, a 14 éves humorista is messze lemaradva, 5/1-es nyereményeséllyel követi a magyarokat. Az esélyek megítélésbeli különbségét jelzi, hogy aki az ő győzelmére tesz fel 100 fontot, helyes tipp esetén 600 fontot kasszírozhat a jelenlegi kiírás alapján.

Forrás: MTI

Felfigyelt a világ a magyar tánccsoportrahttp://www.life.hu/legykepben/20130418-az-attraction-magyar-tanccsoport-a-vilaghir-koszoben-all-a-tengerentulrol.html Pucérra vetkőztette alkalmazottait egy céghttp://www.life.hu/szorakozz/20130606-lifenight-meztelenre-vetkoztette-alkalmazottait-egy-new-yorki-kreativ-vallalat.html Híres lett a Dunában ácsorgó férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20130607-juhasz-r-jozsef-performanszmuvesz-a-dunaban-acsorgott-esernyovel-kalapban-es.html Gyere a színházba ki! - 3 előadás nyárrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130606-szinhaz-program-szabadido-gyere-a-szinhazba-ki.html Mulatós dal a szexmániás Szepesi Nikirőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130606-szepesi-nikirol-a-botranykonyvet-irt-egykori-uszonorol-vicces-mulatos-dal.html Családi titkok a pincébenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130605-en-es-te-csaladi-titkok-a-pinceben.html Michael Keaton megőrült New Yorkbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130605-lifenight-egy-szal-alsonadragban-es-zokniban-szaladt-vegig-michael-keaton.html