Búcsú és zokogás a Nemzeti Színház színpadán

búcsú Kulka János társulat taps közönség Stohl András Alföldi Róbert transzparens színészek Nemzeti Színház Mephisto
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 22-én, szombaton este tartotta búcsú előadását az Alföldi Róbert vezette Nemzeti Színház és társulata. A színészek a Mephisto című darabbal búcsúztak szeretett közönségüktől, akik húsz percen keresztül állva tapsolták meg a művészeket.
Az RTL Klub kamerája is jelen volt a megható és emlékezetes pillanatnál, amikor Alföldi Róbert és társulata némán, sírva állt a színpadon a Mephisto című színdarab előadása után. Alföldi minden színfalak mögött dolgozó kollégát és a nézőtéren ülő színészt is a színpadra hívott, hogy nekik is megköszönje az elmúlt évek munkáját. A közönség pedig állva tapsolt majdnem húsz percen keresztül a művészeknek. A Nemzeti Színházban az évad utolsó napján, június 30-án még egy búcsú gálaestet tartanak, amelyen írók, költők, zenészek, és színészek köszönnek el a Nemzeti Színház elmúlt korszakától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.