A margitszigeti Palatinust is javasolják felvenni arra az előkelő listára, amelyen a Guardian a világ tíz legjobb nyitott medencés strandját gyűjtötte össze olvasói tippek alapján.

Útban a világhírnév felé? A Guardian korábban az olvasók tippjei alapján állított össze egy tízes listát a világ legjobb medencés strandjairól. Most 11 újabb ajánlás érkezett, amelyek között egy magyar is található: a margitszigeti Palatinus strandfürdő - írja az Origo.

Forrás: www.palatinusstrand.hu

A magyar olvasó, aki az ajánlást beküldte, lelkesen számol be a fürdőzési lehetőségről a kilenc medencében, különösen a hullám, a gyermek- és termálmedence tetszett neki. A magyar fürdőhelynek olyan riválisokkal kell szembeszállnia, mint a Vancouver szomszédságában, Kitsilanóban található sós vizű medence vagy a paradicsomi idillt árasztó chilei San Alfonso del Mar. Hajrá, Palatinus!

A legjobb beach-filmek nyárra (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130721-mozi-szorakozas-egy-szal-bikinit-hoztam-el-az-utra.html Az ország fele már csak digitálisan tévézhethttp://www.life.hu/szorakozz/20130731-digitalis-atallas-julius-31en-az-orszag-kozepso-reszen-lekapcsoljak.html Ezért szeretünk szomorú zenét hallgatnihttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-lifenight-boldogabbak-leszunk-a-szomoru-zenetol-ezert-szeretunk-szomoru.html Részegen sztriptízelt Kiefer Sutherlandhttp://www.life.hu/szorakozz/20130730-kiefer-sutherland-amerikai-szinesz-reszegen-sztriptizelt-egy-barban.html