Az énekesnek egy cserbenhagyásos gázolás miatt kellett felelnie.

Feladta magát a rendőrségen Chris Brown. Az énekesnek egy májusi cserbenhagyásos baleset szerepelt a számláján, és jogosítvány sem volt nála. Az eset során nem mutatta meg papírjait a másik sofőrnek és hamis biztosítási adatokat adott meg.

Forrás: AFP

Ezzel próbaidejét is megszegte. A Los Angeles-i kerületi rendőrség tárgyalást rendelt el az ügyben. A sztárt nem tartóztatták le a helyszínen, most feladta magát. Mindössze 45 percet töltött egy kaliforniai cellában, majd kiengedték. A következő tárgyalás augusztus 15-én lesz. Ezen kívül lesz egy kötelező jelenése amiatt is, hogy megsértette próbaidejét. 2009 óta ugyanis rendszeresen meg kell jelennie a bíróság előtt családon belüli erőszak miatt: exét, Rihannát verte össze.

 

Kate Hudson cuki unokaöccseivel pózolthttp://www.life.hu/szorakozz/20130806-kate-hudson-szineszno-imadnivalo-unokaoccseivel-forgatott-egy-reklamfilmet.html Pornósokkal meztelenkedik Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130805-lifenight-lindsay-lohan-szineszno-pornosokkal-meztelenkedik-legujabb-filmjeben-a-the.html Mindjárt szétrobban Sylvester Stallone karjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130806-sylvester-stallone-szinesz-sainttropezban-setalt-es-megmutatta-inas-karjait.html Ilyen nagy Reese Witherspoon és Jim Toth fiahttp://www.life.hu/szorakozz/20130805-reese-witherspoon-es-jim-toth-elso-kozos-gyermeke-tennessee-nagyon.html Egy kisfilm, amitől beleszeretsz Budapestbehttp://www.life.hu/szorakozz/20130805-egy-fiatal-kulfoldi-szemevel-lathatjuk-milyen-fantasztikus-hely-budapest-.html