Victoria Beckhamből sosem elég. Énekesnő, sztárfeleség, négygyermekes anyuka, divattervező és üzletasszony. Határozott, kemény, céltudatos, kitartó, és ami a legfontosabb, telhetetlen. Most például a televízióba vágyik.

Szinte minden bejött már Victoriának. Sikeres énekesnő volt, mellette ébred a világ egyik legszexibb pasija, saját divatcége és négy gyönyörű gyermeke van. Biztosan vagyunk benne, hogy ha most reality showműsort akar, vagy éppen mozifilmet, az is elképesztő siker lesz.

Forrás: AFP

Nem ez lesz az eslő alkalom, hogy Victoria kamerák elé lép. Korábban is kacérkodott már a filmezésnél, akkor arról forgattak, hogyan boldogul Amerikában. Most azonban már befutott divattervezőként szerepel majd a róla szóló alkotásban, amely az ő és családja hétköznapjaiba is betekintést enged majd.

Nicki Minaj utálja a melltartóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130928-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-rapper-kijelentette-hogy-utalja-a.html Fogyás és álomesküvő - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130927-a-lifehu-bulvarkokteljaban-szerepel-sarka-kata-liptai-claudia.html Budapest a legolcsóbb Európábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130927-budapest-a-legmegfizethetobb-turisztikai-celpont-az-europai-nagyvarosok-kozul-a.html Tündéri pandák, édes oroszlánok - cuki fotókhttp://www.life.hu/szorakozz/20130926-negy-oroszlankolyok-szuletett-gyongyoson-kinaban-pedig-14-pandabebi-cuki.html Nem dőlt el, ki lesz a Vígszínház direktorahttp://www.life.hu/szorakozz/20130926-a-fovarosi-kozgyules-dontese-szerint-ervenytelen-a-vigszinhaz-vezetoi-posztjara.html