divattervező David Beckham focistafeleség üzletasszony énekesnő Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckhamből sosem elég. Énekesnő, sztárfeleség, négygyermekes anyuka, divattervező és üzletasszony. Határozott, kemény, céltudatos, kitartó, és ami a legfontosabb, telhetetlen. Most például a televízióba vágyik.

Szinte minden bejött már Victoriának. Sikeres énekesnő volt, mellette ébred a világ egyik legszexibb pasija, saját divatcége és négy gyönyörű gyermeke van. Biztosan vagyunk benne, hogy ha most reality showműsort akar, vagy éppen mozifilmet, az is elképesztő siker lesz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem ez lesz az eslő alkalom, hogy Victoria kamerák elé lép. Korábban is kacérkodott már a filmezésnél, akkor arról forgattak, hogyan boldogul Amerikában. Most azonban már befutott divattervezőként szerepel majd a róla szóló alkotásban, amely az ő és családja hétköznapjaiba is betekintést enged majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.