Az X-Faktor 2013 második élő döntője az unalom és a kreativitás jegyében zajlott. A néző egyszer lent, egyszer fent érezhette magát. Azok az énekesek tudtak kitűnni, akik izgalmat, szexualitást és giccses érzelmeket csempésztek a produkcióikba. A Life.huígy ült a hullámvasúton.

A ByTheWay produkciója letisztult és ötletes volt. A kérdés már csak az, a fiúknak vagy kissé hóbortos mentoruknak, Szikora Robinak köszönhető-e a frappáns koreográfia. Nagy fába vágták a fejszéjüket a csapat tagjai, mert az ének mellett a ritmusra is figyelniük kellett. Akár itt a piros, hol a pirost is játszhattak volna, olyan lazán pörgették az üres poharakat a kis asztalon, amelyet körbeülve énekeltek. A kevesebb néha több, ez a legjobb jelző az előadásukra. Geszti legszívesebben odaült volna a fiúkhoz poharazni. Alföldi szerint jó, hogy nem tette.

Péterffy Lili múlt heti szenzációs dala után most unalmas produkcióval lépett a színpadra. A mentorok lehúzták a lány produkcióját. Alföldi próbálta védeni az énekesnőt. Mi Tóth Gabival értünk egyet, aki szerint gyenge és erőtlen volt Lili, aki bevallotta, ez a dal nem állt közel hozzá.

Csordás Ákos csöpögős balladát adott elő. Már-már az unalom határát súrolta a produkció, amit az előadó megkönnyezett. Alföldinek egyáltalán nem jött át az érzelem, Tóth Gabi azonban megvédte a fiút. Szikora szerint az a jó, amikor a nézőre hat az előadás. Geszti örömmel konstatálta, hogy Ákos feltalálta a giccsfaktort. A női nézők szívét azonban biztos meglágyította az idei mezőny tesztoszterondús nagymackója.

Krasznai Tünde érces hangú, kiégett bárénekesnőt idéző hangjától borsódzott a hátunk. A vörös háttér és ruha nagyon illett Tünde egyéniségéhez, és megidézte a párizsi Moulin Rouge világát. Az erotika lefolyt a színpadról, és még a hamis hangokat is megbocsájtottuk az énekesnőnek. Tóth Gabi odavolt a produkcióért. Alföldi pedig azon törte a fejét, milyen darabban tudna szerepet adni a lánynak. Az extrém előadásairól híres rendező biztos talál Tündének egy dögös szerepet.

 

A ByThewWay mellett a másik legkreatívabb produkciót a Fat Phoenix előadása nyújtotta. Az énekes, Erdész Tamás jól hozta a George Michaelre emlékeztető stílust. A fiúk ruhája bevállalós volt és extrém. A zebramintás nadrág és a zsabós ing jól állt az énekesnek, nem beszélve a hihetetlen cipőről. Valami fura van bennük, de pont ettől izgalmas a produkciójuk. Bár Alföldi katyvasznak tartotta a színpadon látottakat, mi mindenképp bent tartanánk őket. 
 

 

Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Az MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html Újabb szerelmi dráma az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szeress/20131013-szabo-adam-toth-gabi-mentroaltja-nemreg-szakitott-baratnojevel-nikivel-de.html Nejlonzoknis szex az X-Faktor színpadán - kritikahttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-kritika-beszamolo-az-elso-elo-xfaktorrol-nejlonzoknis-szex-az-xfaktor.html