A 39 éves modell maga mögött hagyta pár napra a hűvös Londont és bikinifelsőjét, és Jamaica felé vette az irányt.

Kate Mossnak sosem volt gondja az alakjával vagy épp a pucérkodással. A brit modell Jamaica tengerpartján kapcsolódott ki pár napra, ahol egyáltalán nem zavartatta magát: félmeztelenre vetkőzve élvezte a napsugarakat, amelyről ide kattintva nézheted meg a képet.

Forrás: AFP

Moss kisasszony nemrég bólintott rá a Playboy januári-februári számának meztelen címlapjára. Csak nem arra melegített fedetlen keblekkel a 39 éves modell?

Nyulakkal meztelenkedik a plus-size modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-robyn-lawley-plussize-modell-meztelenul-pozol-a-size-does-matter.html Ducimodell lett Molnár Anikó - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131006-ducimodell-lett-molnar-aniko-katz-david-videoja-riporterunk-divatbemutaton.html Búcsút intett melltartójának a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130927-helen-flanagan-brit-modell-es-szineszno-bucsut-intett-melltartojanak-es.html Melltartó nélkül pózolnak a legszexibb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130926-ismet-fehernemuben-a-victorias-secret-legszexibb-modelljei.html Egy szál tangában pózol a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130924-joanna-krupa-fehernemumodell-egy-szal-tangaban-felmeztelenul-pozol-egy-kepen.html Megőrülnek a férfiak a 62 éves modellérthttp://www.life.hu/life/galeria/20130919-suzy-monty-a-62-eves-brit-glamour-modell-1.html