Szexik és még jószívűek is. A Warwick Egyetem férfi evezőcsapata meztelen fotóikból készült naptáruk bevételéből a homofóbia elleni küzdelmet szeretnék támogatni.

Ismét levetkőzött a Warwick Egyetem férfi evezőválogatottja. A fiúk nemes cél érdekében váltak meg minden ruhadarabjuktól: a bevétellel a homofóbia elleni küzdelmet támogatják.

Fotó: Angus Malcolm (The Warwick Rowing)
Kattints a képre a galériáért!

Nem először vállaltak be erotikus témájú fotózást a sportolók. Az aktfotókból összeállított naptár ötlete 2009-ben született meg, és az egyetemen bárki megvásárolhatta őket. A jótékony kezdeményezés mára globálissá nőtte ki magát. "Ez az ötödik naptárunk, és többen is ezt tartják az eddigi legjobbnak" - árulta el Angus Malcolm, a fotók készítője.

Meztelen fenékkel pózol Lady Gagahttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-lady-gaga-enekesno-meztelen-fenekevel-adja-el-a-do-what.html Meztelenül pózolt Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20131022-berki-krisztian-sportolo-meztelenul-pozolt-terhes-baratnoje-pamela-mellett.html Nyulakkal meztelenkedik a plus-size modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-robyn-lawley-plussize-modell-meztelenul-pozol-a-size-does-matter.html Meztelen fotózással ünnepel majd Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-kate-moss-brit-szupermodellt-vetkozteti-le-a-playboy-hatvanadik-szuletesnapja.html Képtelen meghízni a pálcikavékony sportolóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130813-nehez-az-elet-zsirszovet-nelkul-mdp-szindromaban-szenved-egy-sportolo.html Ők a leggazdagabb sportolónőkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130814-a-forbes-osszeallitotta-a-leggazdagabb-noi-sportolok-2013as-listajat.html Levetkőztették az ország legszexibb sportolóithttp://www.life.hu/legykepben/20130719-uszovb-ruha-nelkul-uszonadragban-pozoltak-a-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-tagjai.html Ők sem szentek - sportolók szexbotrányaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20130528-szex-szerelem-parkapcsolat-a-bajnokok-sem-szentek-sportolok.html