Halottak napja kapcsán visszafogottabb produkciókat ígértek az X-Faktor műsorvezetői. Mi ebből semmit nem éreztünk, viszont voltak vérben forgó szemek és Kedves Ferenc is megjelent a színpadon. A Life.hu szubjektív listája a negyedik élő show legjobb produkcióiról.

Alföldi Róbert már a műsor legelején jelezte, hogy a múlt heti párbaj miatt - amikor két mentoráltja, Lili és Anikó között kellett választania - Batánovics Lili szemein még mindig látszanak a sírás nyomai. A mentor nem túlzott, mert az énekesnő vérben forgó szemmel énekelte végig dalát. Valószínűleg egy kellemetlen betegség miatt vöröslött Lili egyik szeme. A produkció erős volt, a beígért, ünnep miatti visszafogottságnak jele sem volt. A mentorok dicsérték a lányt.

 

Csordás Ákos produkciója közben rájöttünk, hasonlít a modellek sármőrjére, Kedves Ferencre. Mutatjuk. Na, ugye?

Fotó: MTI, RTL KLUB
Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

Ez azonban semmit nem von le e heti produkciójából. Ákos odatette magát. Geszti Pétert magával ragadta az előadás, de szeretné már az énekest rosszfiúnak és rockernek látni. Szikora Maci Lacinak nevezte Ákost. Gabi úgy beleélte magát az értékelésbe, hogy a végén sírva fakadt, egyszerűen meghatódott - saját magától. Könnyes szemmel suttogta: szeretlek! Ákos bevallotta a dal arról szólt, hogy senki nem szakítja szét őket Gabival.

 

A legszexisebb fiúzenekar, a Fat Phoenix jól becsapott mindenkit. A fiúk ismét furcsa előadásukkal vívták ki a figyelmet: a produkció elején gitárral, törökülésben ülve, romantikusan kezdték a dalukat, majd egy nagy csavar következett. Sajnos, a szövegből - azon kívül, hogy Budapest éjjel, Budapest nappal - nem sokat értettünk, de nem is baj. A produkció végén Alföldi az állát kereste, - az eredeti előadó - Gabi szerint teljesen elmebeteg előadás volt. Geszti szerint az, hogy főműsoridőben így odapöttyentették a színpadra azt RTL Klub egyik fő műsorszámának főcímdalát, az már annyira szemtelen, hogy működőképes. Szikora szerint pár év és nagyszínpadon kötnek ki mentoráltjai.

 

Bozsek Márk produkciója volt az egyetlen, ami hozta a beígért visszafogott ünnepi hangulatot. Alföldi felhívta a fiú figyelmét arra, hogy ne fogja vissza az érzelmeit, Gabi a drámaiság mellett a letisztultságot emelte ki. Geszti volt az egyetlen, aki meg merte mondani mentoráltjának, hogy nem énekelt jól és nem voltak helyén a hangok. Őszinte és profi véleményt halhattunk Pétertől.

 

 

Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html Drámai pillanatok az X-Faktor harmadik hétvégéjénhttp://www.life.hu/life/galeria/20131028-dramai-pillanatok-az-xfaktor-masodik-dontojeben-eckert-aniko-esett-ki.html