Eckert Anikó X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmadik élő showban Alföldi Róbert két mentoráltja, Eckert Anikó és Batánovics Lili nem tudták meggyőzni a nézőket, ők párbajoztak.

A már rutinosnak számító Eckert Anikó kezdte a párbajt, aki Avril Lavigne egyik dalát énekelte. Batánovics Lili Király Linda egyik dalát adta elő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem kell ahhoz mentornak lenni, hogy halljuk, mindkét versenyző elvérzett a párbaj alatt. Batánovics Lili szinte egyetlen ép hangot sem tudott kipréselni magából, éneklés helyett erőlködött - bár a mentorok inkább darabosnak titulálták a produkciót, mint hamisnak. Eckert Anikó szintén harmatgyengét énekelt.

Nézd meg Batánovics Lili produkcióját:

A versenyzők előadása után a mentorok értékelték a produkciókat. Alföldi Róbert szerint mind a két lány másban erős - Lili hangban, Anikó a személyiségében. A mentor végül saját lányai közül Anikót küldte haza.

Nézd meg Eckert Anikó produkcióját:

Szikora Róbert szerint Batánovics Lili olyan volt, mint egy ősrobbanás, Anikóban pedig az tetszett neki, hogy kiszámíthatatlan - ő is Anikót küldte haza. Geszti Péter szerint Anikó vesztesként állt a színpadra, ezért neki kell menni - ezzel eldőlt Anikó sorsa. Tóth Gabi volt az egyetlen, aki mellette tette volna le a voksát, mert szerinte a technika tanulható, de a kisugárzás nem. Anikónak pedig van kisugárzása és egyénisége. Sajnos, a lányon ez már nem segített, búcsúznia kellett a műsortól.

Máris besokallt Eckert Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131017-hasonmasok-az-rtl-x-faktorban-eckert-aniko-jennifer-anistonra.htmlEckert Anikó: Megviselt a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131014-az-rtl-klub-xfaktoranak-elso-alfoldi-robert-mentoraltja-eckert.htmlMindent egy lapra tesz fel Eckert Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20131008-az-rtl-xfaktoraban-alfoldi-robert-mentoraltja-a-jennifer-aniston-hasonmas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.