Tóth Gabi Szikora Róbert a nap cikke X-Faktor Szabó Ádám Bozsek Márk ByTheWay Alföldi Róbert Fat Phoenix Krasznai Tünde Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz hete volt az X-Faktor stábjának. Bozsek Márk kilépett, a ByTheWay visszatért. Kíváncsian vártuk, a káosz után össze tudja-e szedni magát a műsor.
visszalépett egy versenyző."Úgy érzem magam, mint amikor a Mátrixban Morfeus azt mondja Neónak: 'Gyere, ugorj át utánam! Neo nem hiszi el, hogy megtudja csinálni és leesik'".

A ByeTheWay péntek este tudta meg, hogy kiesésük után visszatérhetnek. Szikorának sikerült összekalapálnia a csapatot. A produkciójukkal hozták a tőlük megszokott lazaságot. A gitár pedig kimondottan jól állt a fiúknak. Geszti örült, hogy újra láthatta a csapatot. Gabi a fiúk hozzáállását dicsérte, hiszen csupán egy napjuk volt a felkészülésre. A csapat megköszönte Márknak, hogy letörölte a könnycseppeket az arcukról és újra tudnak mosolyogni. Mi csak annyit fűznénk hozzá, szexi, amikor jóképű fiúk pityeregnek.

A Fat Phoenix ismét a tőlük elvárt szokatlan produkciót nyújtotta. Mi tagadás, egészen különleges színt hoznak "beteg" előadásaikkal a mezőnybe. Legalább kitűnnek a többiek közül. Geszti méltatta a feldolgozást, de Tominak azért odavágta, hogy ótvar gyengén énekelt. Alföldinek tetszett a furcsa produkció, ezen pedig egyáltalán nem lepődtünk meg.

Szabó Ádám arról énekelt, hogy egy vulkán robban benne. Mi azonban egy kisfiút láttunk a színpadon, aki egy szavalóversenyen próbál megfelelni a tanár néninek. A produkciót egy gigantikus látványelemmel is próbálták feldobni a díszlettervezők. Ádám hatalmas szárnyakat kapott, amiről nekünk A sejt című film jutott eszünkbe. Gesztinek nem tetszett a fiú produkciója és ebben egyet kell, hogy értsünk vele. A szárnyalás csak a látványban volt meg.

A héten már duettdalokkal is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek. A szívünket Krasznai Tünde és a Fat Phoenix rabolta el, bár úgy mutattak a duettdalban, mint egy általános iskolai csapat a farsangon. Nekünk mégis tetszett a vicces és hangulatos kis előadás. Belopták magukat a szívünkbe. Jókat mosolyogtunk az abszurd lónyerítésekkel színezett produkción. Tóth Gabi értékelés helyett röhögött, akarjuk mondani nyerített. Alföldi is a nyerítésére szavazott. Szikora gulyás-westernnek nevezte az előadást.

Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.htmlTovább gyűrűzik az X-Faktor-botrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-facebookozok-szerint-kitervelt-fordulat-volt-az-xfaktorban-a-bytheway-es.htmlMegnősül Kozsóhttp://www.life.hu/szeress/20131109-felesegul-veszi-kozso-keirat.htmlCsobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.htmlNem vesztek el a Bozsekre leadott szavazatokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-nem-vesztek-el-az-xfaktoros-bozsek-markra-leadott-szavazatok-mondta.htmlDurván támadják Bozsek Márkothttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-durvan-tamadjak-a-facebookon-bozsek-markot-amiert-kiszall-az-rtl.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.