Izgalmas héten vagyunk túl, ahol a mezőnyt nem csak a vasárnapi párbaj alakította, hiszen Bozsek Márk önként lépett vissza a versenytől. Ők párbajoznak az X-Faktor ötödik fordulójában a továbbjutásért.

Nagyon éles versenyhelyzetet hozott a mai szavazás is az RTL Klub show-jában, hiszen az utolsó helyen állók között mindössze 100 szavazatnyi különbség volt. A nézők végül úgy döntöttek, hogy Batánovics Lilit és Szabó Ádámot küldik párbajozni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Batánovics Lili másodszorra párbajozik

 

Így tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.html Hangok helyett látványos ruhák az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131110-rendhagyo-helycsere-az-xfaktorban-bozsek-mark-kiszallt.html Tóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.html Pucérkodás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-istenes-bence-meggondolatlan-igeretet-tett-a-fat-phoenixnek-az-xfaktorban.html "Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.html Tovább gyűrűzik az X-Faktor-botrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-facebookozok-szerint-kitervelt-fordulat-volt-az-xfaktorban-a-bytheway-es.html Visszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html