Tóth Gabi Batánovics Lili Szikora Róbert X-Faktor Szabó Ádám mentor Alföldi Róbert párbaj X-Faktor 2013 Geszti Péter kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, vasárnap este Szabó Ádámmal párbajozott Alföldi Róbert mentoráltja. A zsűri döntése alapján Batánoics Lili maradt alul, a színidirektor azonban igencsak berágott.

Alföldi most először érezte úgy, hogy szóba kell hoznia értetlenségét azzal kapcsolatban, hogy az egyik mentoráltja távozni kényszerült a műsorból - derül ki a Blikk cikkéből.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" - nyilatkozta Alföldi Róbert. Ha hihetünk a pletykáknak, többekben is felmerült a kérdés, vajon nem azért küldték-e haza az ítésztársak Lilit, mert a saját versenyzőikre nézve erősebb vetélytársat láttak benne, mint Szabó Ádámban.

Ugyan a végső döntést nem Geszti Péter, hanem Szikora Róbert hozta meg, mégis a 25 év felettiek mentora szólalt meg az ügyben. "Szerintem egyértelmű döntést hoztam, semmilyen taktikai szempontot nem vettem figyelembe. Ha taktikáznék, Ádámot küldtem volna haza, mert ő, ha magához tér, nagyobb ellenfele lehet a lányaimnak, mint Lili" - mondta el Geszti Péter.

Batánovics Lili, akinek duettdala alatt súlyos technikai bakit vétett az RTL KLub, egyébként a kiesése óta megkönnyebbült, beszámolóját erről itt olvashatod.

Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.htmlMegvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.htmlTechnikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.htmlHangok helyett látványos ruhák az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131110-rendhagyo-helycsere-az-xfaktorban-bozsek-mark-kiszallt.htmlVastag Csaba bemutatta új dalát az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131110-az-xfaktor-szinpadan-ujra-vastag-csaba-allt.htmlÍgy tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.htmlTóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.