Szebeni István a Parlament Televízióhoz igazolt - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető végre felállhat a padlóról, mert olyan munkát kapott, amire mindig is vágyott. A Politika, Like! című új egyórás hírmagazin segít nyomon követni a politikusok és pártok internetes tevékenységét. Visszanézhetjük a legérdekesebb webvideókat, cikkeket, Facebook- és Twitter-hozzászólásokat, sajtótájékoztatókat és parlamenti felszólalásokat. A heti magazin műsorvezetője Szebeni István lesz.

Forrás: Parlament Televízió
István a stúdiópróbán

"Azért vállaltam a felkérést, mert nagyon tetszett a szerkesztőcsapat szemléletmódja és az innovatív koncepció. A Parlament tévé számomra nem volt ismeretlen, mert esténként gyakran leragadok egy-egy érdekes műsoruk előtt" - magyarázta a műsorvezető. "Egy volt TV2-es kollégám keresett meg a lehetőséggel, szívesen mondtam neki igent ebben a műsorban is" - mondta Szebeni István.

"A műsor a heti politikai eseményeket foglalja össze lazább, fiatalos formában. A politika iránt nem szabad közömbösnek lenni, hiszen a mi életünkről, jövőnkről szól. Ha már a fiatalok ott ülnek az internet előtt, fontos, hogy a napi politikai eseményeket nyomon kövessék és tisztában legyenek azzal, mi történik az országban, ahol élnek" - magyarázta István.

A Parlament Televízió jelenleg csaknem 1,5 millió háztartásban nézhető. Kizárólag ezen a csatornán látható vágás nélkül az Országgyűlés munkája élőben.Híres mamájával énekel Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-danics-dora-edesanyjaval-a-humorista.html Alföldi Róbert kiakadt a mentortársairahttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-alfuldi-robert-az-xfaktor-mentora-kiakakadt-a-mentortarsaira-amiert-kiejtettek.html Újra összeáll az ABBA?http://www.life.hu/szorakozz/20131112-agnetha-fltskog-enekesno-azt-mondta-ujra-osszeallhat-az-abba-jovore.html Fergeteges komolyzenei flashmob a Bazilikánálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-a-concerto-budapest-szimfonikus-zenekar-komolyzenei-flashmobja-a-szent-istvan.html Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html