televízió parlament Szebeni István politika munka képernyő műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István a Parlament Televízióhoz igazolt - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető végre felállhat a padlóról, mert olyan munkát kapott, amire mindig is vágyott. A Politika, Like! című új egyórás hírmagazin segít nyomon követni a politikusok és pártok internetes tevékenységét. Visszanézhetjük a legérdekesebb webvideókat, cikkeket, Facebook- és Twitter-hozzászólásokat, sajtótájékoztatókat és parlamenti felszólalásokat. A heti magazin műsorvezetője Szebeni István lesz.

Forrás: Parlament Televízió
Forrás: Parlament Televízió

István a stúdiópróbán

"Azért vállaltam a felkérést, mert nagyon tetszett a szerkesztőcsapat szemléletmódja és az innovatív koncepció. A Parlament tévé számomra nem volt ismeretlen, mert esténként gyakran leragadok egy-egy érdekes műsoruk előtt" - magyarázta a műsorvezető. "Egy volt TV2-es kollégám keresett meg a lehetőséggel, szívesen mondtam neki igent ebben a műsorban is" - mondta Szebeni István.

"A műsor a heti politikai eseményeket foglalja össze lazább, fiatalos formában. A politika iránt nem szabad közömbösnek lenni, hiszen a mi életünkről, jövőnkről szól. Ha már a fiatalok ott ülnek az internet előtt, fontos, hogy a napi politikai eseményeket nyomon kövessék és tisztában legyenek azzal, mi történik az országban, ahol élnek" - magyarázta István.

A Parlament Televízió jelenleg csaknem 1,5 millió háztartásban nézhető. Kizárólag ezen a csatornán látható vágás nélkül az Országgyűlés munkája élőben.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.