Tóth Gabi Csordás Ákos X-Faktor állat szex csillogás mentorok Alföldi Róbert Szikora Robi Fat Phoenix szépség Krasznai Tünde Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogás-villogás és a szépség jegyében telt az X-Faktor hatodik élő showja. Nézzük, kik azok a gyémántok, akiken még van mit csiszolgatnia a mentoroknak!

A műsor Istenes Bence meztelen gegjével indult és úgy tűnt beváltja múlt héten tett ígéretét, miszerint meztelenre vetkőzik, ha tovább jut a Fat Phoenix. Végül azonban nem volt elég bátor, hogy meztelenkedjen a színpadon. Ennyit Bencéről.

Csordás Ákos produkciója közben a szexi táncos lányokkal kavart, de mi most sem éreztük a férfierőt. Inkább csak hangos kiabálásnak hatott a fiú éneklése. Szikorának nem tetszett a dalválasztás. Alföldinek hiányzott valami a produkcióból. Geszti már másodszorra szólta meg a műsor stylistjainak munkáját, nem tetszik neki, ahogy a fiúkat öltöztetik. Gabi örült, hogy Ákos megmutatta milyen "tesztoszteron szexuál állat". Szerintünk az elfogult mentor túlzott. Nekünk Ryan Gosling a fétisünk, nem a medvetestű elálló fülű énekesek.

A Fat Phoenix ismét furcsa hangzású dalával borzolta az idegeket. Olyanok ők, mint egy beazonosíthatatlan popbanda. Gabinak nem tetszett a produkció, több alázatot várna a fiúktól. Alföldi úgy megszokta a csapatot, hogy már elfogadja őket, de szeretne már mást látni tőlük. "Könnyű más faktorával verni a csalánt" - jegyezte meg Geszti a fiúknak, aki szerint underground zenekarként be vannak téve a mainstreambe. Szikora nem törődött a kritikákkal, szerinte pont azért maradnak a fiúk a showban, mert megosztóak.

Kíváncsian vártuk Krasznai Tündét, hogyan fog a táncos fiúk között boldogulni. Nekünk a produkcióról Madonna Material Girl videóklipje jutott eszünkbe. Valószínűleg a korreográfusnak is ez volt a célja. Tünde tündökölt a fiúk között. Szikora dicsérte a lányt, aki minden dalból egy történetet csinál. Gabi szerint Tünde minden produkciójába beleviszi az egyéniségét. A mi tippünk így a műsor feléhez érve, hogy Tünde nyeri az idei X-Faktort. Csak megsúgjuk: tavaly ilyenkor Oláh Gergőről is ezt mondtuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.