Azoknak, akik inkább megőrülnek Istenes Bencéért, nem pedig megőrülnek tőle, itt egy pikáns fotó! A műsorvezető megmutatta magát pucéran is az X-Faktorban.

Meggondolatlan ígéretett tett az X-Faktor előző adásában Istenes Bence nevében a Fat Phoenix. A srácok úgy gondolták, ha továbbjutnak, akkor Istenes Bence pucérkodik majd helyettük. Mivel a múlt héten Batánovics Lili esett ki és a formációnak még csak párbajoznia sem kellett, így láthattuk Bencét meztelenül az adásban. Ahogy az várható volt, a történet nem ilyen egyszerű. A műsorvezető a Facebook-oldalán így kommentálta a fotót: "a bhhhüdös francba... ez NEM az én testem!!! ezt még visszakapjak ezek a fat phoenixes pernahajderek".

Forrás: RTL Klub
A többi képért kattints ide!

Istenes Bence hármasban is szeretihttp://www.life.hu/legykepben/20131117-istenes-bence-vv-naday-aniko-es-vv-eva-harmas-szex.html Istenes Bence ördög vagy szexisten?http://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-es-csobot-adel-szakitasa-utan-osszegyujtottuk-az-rtl.html Együtt bulizott Istenes és Csobothttp://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-musorvezeto-es-csobot-adel-enekesno-szakitasuk-utan-egyutt.html Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html