Az X-Faktor nézőinek egy része régóta várta a pillanatot, hogy Krasznai Tündének mikor kell magát párbajban is megmérettetnie. Mint ahogyan már írtunk róla, a lánynak sokan nem bocsájtják meg felnőttfilmes múltját, így neki többszörösen kell teljesítenie, hogy elfogadják a tehetségét.

Nem volt mitől félnie Krasznai Tündének, amikor kiderült, hogy a Fat Phoenix lesz a párbajpartnere, ugyanis szinte biztos lehetett benne, hogy a négy mentor közül három az ő versenyben maradására szavaz majd.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Már a korábbi párbajozók is elmondták, hogy az ember érzi, ha arra kerül a sor. Én is éreztem már délután, így többet is gyakoroltam a párbajdalom, mint korábban, jobban koncentráltam. Éreztem, hogy valami van a levegőben. Féltem, de ez természetes" - mondta el a mindig határozott Tünde, és nem tagadta, párbajdalt egészen más előadni, mint egy "sima színpadi produkciót".

"Nem számítottam arra, hogy Tünde párbajozik, de azzal tisztában voltam, hogy ahogyan egyre kevesebb versenyző marad, annál valószínűbb, hogy erre sor kerül. Tündét egyébként is kordában kell tartani, szereti magát néha kicsit túlságosan is jól érezni, és akkor elindul a rock and roll" - nevetett Geszti Péter.

A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-a-fat-phoenix-az-xfaktor-hatodik-adasanak-kiesoje.html Lebőgtek a stylistok az X-faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131117-xfaktor-6-elo-show.html Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html Szexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.html Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html