A legnagyobb közösségi portál tanúsága szerint a még versenyben lévők közül a legnépszerűbb a ByTheWay, a legkevesebben Krasznai Tündét szeretik. 

Az elmúlt hétvégén kialakult az X-Faktor hatosfogata, és ezzel együtt komolyabban is elkezdődött az esélylatolgatás, hogy ki lehet az esélyes a végső győzelemre. A mentorok nem győzik hangsúlyozni, hogy versenyzőik bármennyire jól szerepelnek, most már bárki számíthat arra, hogy párbajoznia kell.

ByTheWayForrás: RTL Klub

Bár már a ByTheWay hetekkel ezelőtti kiesésénél megbizonyosodhattunk arról, hogy a Facebook-lájkok nem feltétlenül tükrözik a szavazó nézők ízlésvilágát, ugyanis a legnagyobb közösségi portálon már akkor is Szikora Róbert csapatának volt a legtöbb rajongója. Ahogy a Life.hu szavazása alapján, úgy a Facebookon is Krasznai Tünde a legnépszerűtlenebb versenyző - amelynek oka minden bizonnyal pornós múltjában keresendő -, a lány ennek ellenére eddig egyetlen egyszer párbajozott csupán.

Krasznai TündeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem sokkal többen lájkolták a sokak szerint végső győzelemre is esélyes Danics Dórát, ám a kommentek tanúsága szerint ő kevesebb kritikát kap, mint csapattársa. Geszti Péter mentoráltját a legtöbben manírosságáért ostorozzák, ám a rá érkező szavazatok eddig elegendőek voltak a biztonságos továbbjutáshoz. 

Danics DóraFotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A kamaszfiúk álmát megtestesítő Péterffy Lili a legnépszerűbb a lányok között, holott hangi adottságaival messze elmarad két vetélytársnőjétől. Úgy tűnik, pár héttel ezelőtti - párbaj előtti - káromkodása ellenére nem esett ki a facebookozók kegyeiből. Bár pikáns képsorozatáért kapott hideget-meleget, úgy tűnik, sikerült a nézők szívébe lopnia magát.

Péterffy LiliFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szabó Ádám és Csordás Ákos a verseny kezdetétől megbízható, stabil rajongótáborral rendelkezik. Bár mindketten párbajoztak már, valójában egyikük továbbjutása sem okozott nagy meglepetést.

Csordás ÁkosFotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

És ha a papírforma válik be - miszerint az RTL Klubon csak fiú nyerhet tehetségkutatót - akkor közülük kerül ki néhány hét múlva a szerencsés győztes. 

Szabó ÁdámFotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A versenyzők hivatalos Facebook oldalának adatai szerint jelenleg a ByTheWaynek 33 000, Csordás Ákosnak 14 000, Szabó Ádámnak 12 600, Péterffy Lilinek 10 100, Danics Dórának 5300, Krasznai Tündének pedig 4500 lájkja van.