Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője nem adta fel az álmát, hogy egyszer mulatós zenész legyen. Most végre az első sláger is megszületett, amivel elindulhat a zenei pályán.

Ahogy a Life.hu megírta, Lali már Lagzi Lajcsinál is próbálkozott, és mindent megtett azért, hogy a zenész felfigyeljen rá. Sok kudarc után a göndör hajú bohókás fiú majdnem elhagyta az országot. Most azonban úgy tűnik, végre rátalált a szerencse, mert összehozta azt a dalt, amivel valóban befuthat.

Lali a stúdióbanForrás: RTLKLUB

"Több próbálkozásom volt már, mint például a Csóró Lali, a tüzes kis kandúr, de valamiért egyik sem jött össze. Most azonban nagyon ráéreztem valamire. A menedzseremmel stúdióban voltunk, egy másik dalt akartunk rögzíteni, de nem ment, nem éreztem a magaménak. Aztán hirtelen, közösen papírra vetettünk egy új szöveget és ezt rögtön, ezer százalékosan nyomtam. Tudtam, hogy ez végre az én dalom, ez vagyok én, a címe egyszerűen csak Lali pop" - mondta hihetetlen lelkesedéssel a sorozat mókamestere, akinek új dala a szerda esti részben debütál.