műsorvezető Ördög Nóra szülési szabadság casting Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos műsorvezető 2014 tavaszán lehet ismét képernyőn - írja az Origo. 

Ismét műsorvezetőként láthatjuk viszont Ördög Nórát, aki szülési szabadsága miatt eddig legfeljebb vendégként bukkant fel a képernyőn. Októberben például Sebestyén Balázsék hívták be a Vundersőn és Zuperszexi című műsorukba. A Blikk úgy tudja, hogy az újdonsült anyuka a jövő tavasszal induló, ötödik Csillag születik műsorvezetője lesz.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Az RTL Klub nem erősítette meg a hírt. Az Origo megkeresésére annyit mondtak a csatorna részétől, hogy nagyon sok még a nyitott kérdés a műsorral kapcsolatban, még el sem kezdődött a casting, és egyelőre csak a felhívó szpotok mennek. Ördög Nóra korábban már vezette a show-t, részt vett a napi munkában, így logikus lenne visszatérése ebben a show-ban - írja a portál. A cikk szerint a zsűriben biztosan lesz változás, mert Hajós András átment a TV2-re, és ott lesz a szintén tavasszal induló Az ének iskolájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.