X-Faktor Szabó Ádám ByTheWay Danics Dóra Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 8. döntője a nyüszögések és erotikus hangok bűvkörében telt. Szabó Ádám nyolc nőt tartott pórázon, kevés sikerrel. Krasznai Tünde kiadott magából mindent, Csordás Ákos pedig rettentően hamisan énekelte a 2013-as év egyik legnagyobb slágerét.

Istenes Bence a műsort azzal kezdte, hogy megkereste a nézők sorában, a múlt héten kiesett Péterffy Lilit. Lehet, hogy bejön a Life.hu szavazóinak tippje és valóban az énekesnő Bence új kiszemeltje?

Danics Dóra profivá érett az X-Faktorban, mindkét produkciójában igazi diszkókirálynőként tündökölt. Hiányérzet azonban maradt bennünk. Katy Perry dalához passzolt volna a tánc, Dóra azonban csak topogott a színpadon, mint egy menetelő katonalány. Szikora szerint sikerült "danicsolni" a dalt a lánynak és felgyulladt tőle a színpad. Gabi gratulált. Alföldi a tűzijátékot dicsérte. Geszti szerinte Dóra igazi győztes alkat, ezzel utalva arra, hogy megnyerheti a műsort.

Szabó Ádám nem egy Dave Gaham, de nagyon cukin nyüszögte, hogy Personal Jesus. A fiút mentora, Tóth Gabi elvitte egy koncertjére, hogy megmutassa neki, hogyan kell csinálni. Annyit biztos, hogy Ádám megtanult orgazmushangokat kiadni éneklés közben. Alföldinek még mindig hiányzott a férfi. Geszti szerint Ádám bárhogy is énekel, gyönyörű a színpadon. „Ádám, ha ennyi csaj van ott, azt meg kell csinálni” – hangzott a jó tanács Gesztitől. Gabinak tetszik, ahogy Ádámról lepattannak a csajok.


Krasznai Tünde folytatta a Szabó Ádám féle nyüszögést, de ezzel együtt jól állt neki az Európa Kiadó dala, amit a héten Gesztivel választottak. Az énekesnő retro hangulatot varázsolt a színpadra. Szikora szerint csodás előadás volt. Geszti szerint már bármi is történik a lánnyal egy otthona mindig lesz és ez a zene. Mi is megvettük Tünde produkcióját.


Csordás Ákos a Duft Punk Get Lucky című dalát adta elő. Bár alig ismerünk rá az év egyik slágerére, az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy Ákos rettentően hamis volt. Kíváncsian vártuk, a mentorok mit reagálnak erre az előadásra. „A műtét sikerült, hova temessük a beteget” - adott rövid jellemzést a produkcióról Szikora Robi. Alföldi is megjegyezte, hogy gond volt a hangokkal. Geszti szerint bizonytalanul énekelt a fiú. Megnyugodtunk, hogy a mentoroknak is van fülük. Ki gondolná, hogy ezt a könnyed dalt ilyen nehéz előadni.


Az egyszer már kiesett, majd botrányos körülmények között visszatért ByTheWaytől inkább a magyar produkciót idézzük fel szívesen. Bár voltak már jobbak, de mi szurkolunk nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.