Az X-Faktor 8. döntője a nyüszögések és erotikus hangok bűvkörében telt. Szabó Ádám nyolc nőt tartott pórázon, kevés sikerrel. Krasznai Tünde kiadott magából mindent, Csordás Ákos pedig rettentően hamisan énekelte a 2013-as év egyik legnagyobb slágerét.

Istenes Bence a műsort azzal kezdte, hogy megkereste a nézők sorában, a múlt héten kiesett Péterffy Lilit. Lehet, hogy bejön a Life.hu szavazóinak tippje és valóban az énekesnő Bence új kiszemeltje? 

Danics Dóra profivá érett az X-Faktorban, mindkét produkciójában igazi diszkókirálynőként tündökölt. Hiányérzet azonban maradt bennünk. Katy Perry dalához passzolt volna a tánc, Dóra azonban csak topogott a színpadon, mint egy menetelő katonalány. Szikora szerint sikerült "danicsolni" a dalt a lánynak és felgyulladt tőle a színpad. Gabi gratulált. Alföldi a tűzijátékot dicsérte. Geszti szerinte Dóra igazi győztes alkat, ezzel utalva arra, hogy megnyerheti a műsort. 

 

Szabó Ádám nem egy Dave Gaham, de nagyon cukin nyüszögte, hogy Personal Jesus. A fiút mentora, Tóth Gabi elvitte egy koncertjére, hogy megmutassa neki, hogyan kell csinálni. Annyit biztos, hogy Ádám megtanult orgazmushangokat kiadni éneklés közben. Alföldinek még mindig hiányzott a férfi. Geszti szerint Ádám bárhogy is énekel, gyönyörű a színpadon. „Ádám, ha ennyi csaj van ott, azt meg kell csinálni” – hangzott a jó tanács Gesztitől. Gabinak tetszik, ahogy Ádámról lepattannak a csajok. 


Krasznai Tünde folytatta a Szabó Ádám féle nyüszögést, de ezzel együtt jól állt neki az Európa Kiadó dala, amit a héten Gesztivel választottak. Az énekesnő retro hangulatot varázsolt a színpadra. Szikora szerint csodás előadás volt. Geszti szerint már bármi is történik a lánnyal egy otthona mindig lesz és ez a zene. Mi is megvettük Tünde produkcióját. 


Csordás Ákos a Duft Punk Get Lucky című dalát adta elő. Bár alig ismerünk rá az év egyik slágerére, az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy Ákos rettentően hamis volt. Kíváncsian vártuk, a mentorok mit reagálnak erre az előadásra. „A műtét sikerült, hova temessük a beteget” - adott rövid jellemzést a produkcióról Szikora Robi. Alföldi is megjegyezte, hogy gond volt a hangokkal. Geszti szerint bizonytalanul énekelt a fiú. Megnyugodtunk, hogy a mentoroknak is van fülük. Ki gondolná, hogy ezt a könnyed dalt ilyen nehéz előadni.

 
Az egyszer már kiesett, majd botrányos körülmények között visszatért ByTheWaytől inkább a magyar produkciót idézzük fel szívesen. Bár voltak már jobbak, de mi szurkolunk nekik.