Csordás Ákos Szabó Ádám kieső X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi két versenyzője, Szabó Ádám és Csordás Ákos párbajozott egymással. A mentorok döntése alapján Szabó Ádám esett ki.   

Két szinte egyformán erős párbajdalt hallhattunk az X-Faktor nyolcadik döntésében. Szabó Ádám sokkal jobban énekelt, mint szokott. Csordás Ákost állva tapsolta meg a közönség.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Tóth Gabi úgy érzi, Csordás Ákosnak még szüksége van rá, Szabó Ádám biztosabb helyen van, ezért őt küldte haza. "Hol voltatok eddig? Egyik jobb volt, mint a másik" - fedte meg a párbajozókat Geszti Péter, aki szerint soha nem voltak még ilyen jók a párbajozók. "Mind a két dal rettenetesen tetszett, mind a ketten eljutottatok a szívemig. Amikor Ádám befejezte, azt gondoltam, ő megy tovább, de amikor Ákos befejezte a dalt, már tudtam, hogy Ádámtól búcsúzok" - közölte döntését a mentor. Szikora Róbert furcsa indoklásából csak annyit fogtunk fel, hogy Csordás Ákost küldte haza. Alföldi Róbert mindkét férfiembert megdicsérte. Közölte, hogy nem a vasárnapi párbajprodukciók alapján döntött, hanem az egész teljesítmény alapján. A mentor végül Szabó Ádámot küldte haza, így ő esett ki az X-Faktorból.

Orgazmushangok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.htmlÍme, az X-Faktor videós boszorkánykonyhája!http://www.life.hu/szorakozz/20131129-ime-az-x-faktor-videos-boszorkanykonyhaja.htmlVége a műmájerkodásnak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131123-az-x-faktor-hetedik-dontoje-a-mentorok-ejszakajarol-szolt.htmlPasijához költözött az x-faktoroshttp://www.life.hu/legykepben/20131120-eckert-aniko-x-faktoros-a-baratjahoz-koltozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.