Tóth Gabi két versenyzője, Szabó Ádám és Csordás Ákos párbajozott egymással. A mentorok döntése alapján Szabó Ádám esett ki.

 

 

 

Két szinte egyformán erős párbajdalt hallhattunk az X-Faktor nyolcadik döntésében. Szabó Ádám sokkal jobban énekelt, mint szokott. Csordás Ákost állva tapsolta meg a közönség.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Tóth Gabi úgy érzi, Csordás Ákosnak még szüksége van rá, Szabó Ádám biztosabb helyen van, ezért őt küldte haza. "Hol voltatok eddig? Egyik jobb volt, mint a másik" - fedte meg a párbajozókat Geszti Péter, aki szerint soha nem voltak még ilyen jók a párbajozók. "Mind a két dal rettenetesen tetszett, mind a ketten eljutottatok a szívemig. Amikor Ádám befejezte, azt gondoltam, ő megy tovább, de amikor Ákos befejezte a dalt, már tudtam, hogy Ádámtól búcsúzok" - közölte döntését a mentor. Szikora Róbert furcsa indoklásából csak annyit fogtunk fel, hogy Csordás Ákost küldte haza. Alföldi Róbert mindkét férfiembert megdicsérte. Közölte, hogy nem a vasárnapi párbajprodukciók alapján döntött, hanem az egész teljesítmény alapján. A mentor végül Szabó Ádámot küldte haza, így ő esett ki az X-Faktorból.