Miley Cyrus ember Jennifer Lawrence érdekes Kanye West kim kardashian György herceg Barbara Walters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyhónapos trónörökös lett az év legérdekesebb embere Barbara Walters 10 Legérdekesebb Emberének listáján.

Még csak néhány hónapja van a világon, királyi teendőit egyelőre az olyan kisbabákhoz illő elfoglaltságok teszik ki, mint az alvás és az evés, mégis György herceget választották meg 2013 legérdekesebb emberének.

Forrás: AFP

A Barbara Walters amerikai újságíró által minden évben összeállított listán a kis trónörökösön kívül helyet kapott még idén Miley Cyrus, Kim Kardashian és Kanye West, valamint Jennifer Lawrence is.

Különleges ajándékokat kapott György herceghttp://www.life.hu/anyaskodj/20131202-gyorgy-brit-kiralyi-herceg-kecsket-bikat-es-egy-mini-motorkerekpart-kapott-karacsonyra.htmlÚjabb titkot árult el Katalin a kis Györgyrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131119-ujabb-titkot-arult-el-katalin-a-kis-gyorgyrol.htmlJennifer Lawrence legyőzte Batmanthttp://www.origo.hu/filmklub/blog/boxoffice/20131125-amerikai-boxoffice-az-ehezok-viadala-futotuz-elpuskazva-philomena-jegvarazs.htmlPénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.