Rákay Philip, Csiszár Jenő, Kovács Kati és Rúzsa Magdi is helyet kap a válogató showműsor zsűri székében. ByeAlexre pedig fura feladatot osztottak.

Több mint 200 nevezés érkezett a 2014-es Eurovíziós dalválasztó show-ra, A Dalra. A tíztagú előzsűri a héten hallgatja végig a felvételeket, az elődöntőkbe jutó 30 dalt a jövő héten ismertetik – számol be az MTI. Február 22-én dől majd el, ki képviseli Magyarországot a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. A Dal zsűrijében Rákay Philip, Csiszár Jenő, Kovács Kati és Rúzsa Magdi szerepel. 

A Dal 2014-es zsűrijeForrás: Facebook/ByeAlex

A Dal műsorvezető párosa ismét Novodomszky Éva és Gundel Takács Gábor lesz, a backstage-ben pedig Rátonyi Krisztina és Harsányi Levente kérdezi majd az előadókat. Az idei magyar győztes, ByeAlex, aki a malmői versenyen 10. lett, különleges feladatot kap: digitális kommentátor lesz, akinek az adáson kívül is tartania kell a kapcsolatot a nézőkkel. Az új frizurával hódító Alex az alábbi videóban meséli el, pontosan mit takar a szerep, amit ráosztottak: