Istenes Bence műspárgázott az X-Faktorban

szaltó Istenes Bence Ördög Nóra X-Faktor 2013 spárga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence az X-Faktor szombati élő showját egy hatalmas spárgával nyitotta meg. Tanulva a tavalyi Ördög Nóra produkcióból azt kell hinnünk, Bencének csak részben volt köze a mutatványhoz.

Tavaly Ördög Nóra szaltózott az X-Faktor színpadán, idén pedig Istenes Bence lepte meg a közönséget egy akrobatikus mutatvánnyal. A műsor legelején a színpad mögötti hatalmas X-jel szétnyílt és mögötte Bence lebegett majd nyomott egy Van Damme-féle kamionos spárgát.

Kattints a képre a többi fotóért! Forrás: RTL Klub

Ahogy lábaival széttolta a falat, előtűnt Lilu, aki szó szoros értelemben Bence lábai között lépett a színpadra. Mivel a következő pillanatban már a két műsorvezető egymás mellett állt, nagyon valószínű, hogy akárcsak tavaly Nóri produkciójánál, most is egy ügyes trükköt alkalmaztak a látványmesterek.

Péterffy Lili lesz Istenes Bence új barátnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20131121-peterffy-lili-x-faktoros-enekesno-lesz-istenes-bence-musorvezeto-uj-baratnoje-a-life-hu-szavazasa.htmlIstenes Bence levetkőzötthttp://www.life.hu/legykepben/20131119-az-rtl-klub-folyosojan-betartotta-a-fat-phoenixnek-tett-igeretet.htmlIstenes Bence ördög vagy szexisten?http://www.life.hu/szeress/20131112-istenes-bence-es-csobot-adel-szakitasa-utan-osszegyujtottuk-az-rtl.htmlCsobot Adél és Istenes Bence külföldre szöktekhttp://www.life.hu/szeress/20130728-horvatorszagi-nyaralasukon-hoztak-rendbe-kapcsolatukat-csobot-adel-es-istenes-bence.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.