Úgy tűnik, a Barátok közt sztárja, Bozsek Márk nem elégszik meg a félmegoldásokkal, és az X-Faktor után búcsút intene a sorozatnak is, amely híressé és a lányok kedvencévé tette.

Talán a kudarcot nem sikerült feldolgoznia, talán az útkeresés motiválja: a fiatal színész azt fontolgatja, hogy miután lejár a szerződése a Barátok köztben, nem újítja meg és inkább külföldre költözik a családja után.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet" - mondta a Blikknek Bozsek, aki korábban már egyszer Anglia felé vette az irányt. "Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni."

A végső döntést a hírek szerint még nem hozta meg, így rajongóinak van ideje felkészülni arra, hogy a szép szőke fiút hamarosan nélkülözni kell a képernyőn. Vigaszul talán csak annyit, hogy civil fiúként viszont bármikor szembejöhet majd és elérhetőbbé válik, ha kiszáll a showbizniszből. Ugyanis mint korábban megírtuk: szingli.