X-Faktor rajongó ByTheWay RTL Klub zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas és minden eddiginél erőszakosabb rajongótábora van a ByTheWaynek. Nem csupán az élő adások után várják őket a fiatalok az RTL Klub székháza előtt, de két fiatal lány odáig ment, hogy többször is belógott a Corvin sétányon található épületbe, ahol a srácok laknak. 

A Blikk információi szerint a lányok besurrannak: ha egy lakó bemegy a házba, egyszerűen utánamennek. A napilap megtudta, hogy a korábbi szériákkal ellentétben az előadókat most nem őrzi biztonsági őr, így egyszerűbben közel lehet kerülni hozzájuk.

Forrás: RTL Klub

"Ez a két lány átlépett egy olyan határt, amely már az intim szféránkat zavarta. Beszöknek a házba, és feljárnak hozzánk, kopogtatnak, amikor a napi tíz-tizenkét óra munka után pihennénk. Nagyon szeretjük a rajongóinkat, de azért kell lennie egy határnak" – magyarázta a lapnak a zenekar tagja, Sziki, aki azt is elárulta, ugyan csak ajándékot akartak vinni nekik, de túlságosan erőszakosan viselkedtek. "Miután udvariasan megkértem őket, hogy távozzanak, most ne zavarjanak minket, és be akartam csukni az ajtót, nem engedték. Erővel nyomták befelé, nehogy becsukjam, tolták szembe velem. Eléggé megnehezítik a dolgunkat ezzel, előfordult, hogy forgatás közben csengettek fel hozzánk, és emiatt meg kellett állítani a munkát" – tette hozzá Olivér. Az RTL Klub ugyanakkor nem tervez lépéseket tenni a biztonság erősítése érdekében. "Ez egy egyedi, extrém eset volt. Elégnek érezzük a kiépített komoly biztonsági rendszert, amely a házban található" – nyilatkozta a csatorna sajtóosztálya.

Lejáratják a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131130-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-bytheway-tagjai-neveben-alprofilokat.htmlByTheWay Olivért bántotta a bakihttp://www.life.hu/legykepben/20131125-az-rtl-klub-x-faktoraban-a-bytheway-enekese-oliver-bakizott-a-fiut-bantotta-hogy-hibazott.htmlLehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.htmlOdavannak a facebookozók a ByTheWayérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-az-x-faktor-versenyzok-krasznai-tunde-danics-dora-csordas-akos-szabo-adam-peterffy-lili-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.