Teczár Szilárd kezdeményezés szavazás bulizás belépő diszkrimináció szórakozóhely Egyenlő Bánásmód Hatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit gondolnak a nők, van-e igazság Teczár Szilárd kezdeményezésében? Felháborító vagy helyes, ha nemtől függetlenül mindenki fizet a belépőért? Lezárult a Life.hu szavazása.

Pár hete nagy visszhangot keltett Teczár Szilárd kezdeményezése, miszerint az egyenlő bánásmód jegyében a nőknek is illene fizetnie a bulik belépőjéért.

Forrás: Thinkstock

Úgy tűnik, a Life.hu olvasók véleménymérlege inkább a semleges-pozitív irányba billent: a legtöbben (30 %-uk) tartózkodó választ (Nem járok ilyen helyekre) adott a kérdésre, miszerint egyetértenek-e a döntéssel, hogy a hölgyek is fizessenek a belépőért. Bár egyre több cikk adott hangot a közvélemény felháborodásának, a Life.hu olvasói ennek ellenére mégis igazságot láttak a kezdeményezésben: a szavazók 28 %-a tette le voksát az egyetértés mellett és csak 16 %-uk tartotta vérlázítónak. Nekik jó hírt jelenthet, hogy a szóban forgó szórakozóhelyen továbbra sem kell belépőt fizetni a "gyengébbik nemnek" és fellebbeztek az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése ellen.

Egyetértesz a döntéssel, hogy a nők is fizessenek a belépőért?

1. Nem járok ilyen helyekre. (30%)
2. Egyetértek, ez így igazságos. (28%)
3. Bosszant, de elfogadom (17 %)
4. Nem, ez felháborító! (16 %)
5. Mindegy, úgyis kifizetik helyettem (6 %)
Egy ország gyűlöli Teczár Szilárdot a fizetős buliért?http://www.life.hu/szeress/20131127-teczar-szilard-es-az-egyenlo-banasmod-hatosag-dontese-nyoman-deaki-timeat-kerdeztuk.html5 érv, hogy melegbárba menj buliznihttp://www.life.hu/szeress/20130928-berlini-melegbarok-szorakozas-homoszexualitas-ot-ok-hogy-melegbarba-menj-bulizni.htmlPasivélemény: Teczár Szilárd egy hiteltelen figurahttp://www.life.hu/szeress/20131129-a-teczar-szilard-fele-fizetos-buli-temahoz-erkezo-pasivelemenyekbol-szemezgetetunk.htmlTe félted a gyermekedet a bulizástól?http://www.life.hu/gyogyulj/20130117-egyre-tobb-az-itatos-rablas-a-szorakozohelyeken-megkerdeztuk-a-gyermekpszihologust.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.