A palóc tájszólásáról is ismert Reisz András rapklipet készített. A produkcióra Fábry Sándor beszélte rá.

Az MTVA eddig inkább komoly arcáról ismert időjósa a minap a meteorológiai előrejelzés elmondása helyett saját magáról rapelt, persze a megszokott háttér előtt.


"Soha életemben nem hallgattam rapet, fogalmam sincs a stílusról. Innentől kezdve abszolút reiszes lett a produkció, amit ráadásul nagyon gyorsan, nagyjából két nap alatt készítettünk el. Fábry Sándor ötlete volt, hogy rappeljek a műsorában, az pedig kifejezett kérése volt, hogy ebben a stílusban adjam elő a produkciót. Nyilván nem volt kötelező, csak egy lehetőség, hogy vállalom-e vagy sem. Úgy döntöttem, kipróbálom magam, és igent mondtam" - 
mesélte a Borsnak Reisz András. A Snoop Dogg slágerének alapjaira előadott szám szövegéből többek közt kiderült, hogy Reisz nem a csókos kapcsolatai révén került be a televízióhoz, aki pedig a táj­szólása miatt gúnyolja, azt agyonüti. "A szöveget egy gegcsapat írta, de beleszólhattam. Készültek durvább verziók is, ami a rap műfajába még belefér, de a közszolgálati csatorna műsorpolitikájába már nem. Emiatt próbáltunk egy olyan verziót kialakítani, ami mindenki számára emészthető" - tette hozzá az időjós. 

Íme egy részlet Reisz András klipjének szövegéből:

 "Felmenőimet szidják nagyon
Elég legyen, csicskák!
Helo everybody, elmondom, mi a pálya
Jöjjön Reisz Bandi meteorológiája! (...)

Lehúztam öt kemény 
évet egyetemi szakon
Ha tájszólásom gúnyolod,
Ütlek is agyon!"