Itt laknak a legnagyobb péniszek

Forrás: Thinkstock -
pénisz méret Rhode Island Észak-Dakota Dél-Dakota Egyesült Államok óvszer LifeNight nagyság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lerántotta a leplet Amerika péniszméreteiről egy internetes óvszeráruház.

Érdekes felmérést készítettek az Egyesült Államokban. A Condomania.com kutatása szerint Észak-Dakotában laknak a legnagyobb pénisszel rendelkező férfiak.

Forrás: Thinkstock

Az online óvszeráruház lakóhely és óvszerméret alapján csoportosította az elmúlt két évben történt eladásait, amelyekből kiderült, Észak-Dakota, Rhode Island és Dél-Dakota államaiban büszkélkedhetnek a legnagyobb méretű szerszámmal a férfiak. A felmérés szerint Arkansas, Hawaii és Mississippi urai rendelkeznek a legkisebb pénisszel az államokban.

Pénisszel kíván boldog karácsonyt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131202-miley-cyrus-amerikai-enekesno-penisszel-kivan-boldog-karacsonyt-egy-brit-magazin-reklamfilmjeben.htmlÓriási pénisz lesett be élő adásban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131004-egy-cseh-hirado-elo-musoraba-veletlenul-egy-oriasi-penisz-kerult.htmlVoksán Virág: "Nem a méret a lényeg"http://www.life.hu/szepulj/20131108-a-tv2-aktivjaban-voksan-virag-dj-es-modell-elarulta-mit.htmlFontos a péniszméret? - Így választ a nő pasit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130422-szex-szerelem-parkapcsolat-befolyasolhatja-a-nok-parvalasztasat-a-peniszmeret.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.