játékos rögbi fotózás meztelen klub naptár LifeNight vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzt szerettek volna gyűjteni, ezért vetkőzött le a Camp Hill női rögbicsapata. Bár ne tették volna.

Ahogy közeledünk az év vége felé, úgy szabadulnak meg egyre többen ruhájuktól valamilyen nemes cél érdekében. A Camp Hill rögbicsapatának női tagjai szeretett klubjuknak akartak egy kis pénzt gyűjteni, ezért úgy gondolták, ideje nekik is vetkőzniük egy naptárfotózás erejéig.

Forrás: Woman's Institute

Az eredmény sajnos nem olyan lett, mint várták. Olyannyira nem, hogy a helybéliek arra kérték őket, jövőre semmiképp ne készítsenek naptárt. Nos, Tampa város szexi tűzoltóasszonyait és az Original FireFighter Heroes kockahasú tűzoltólegényeit valóban nehéz lekörözni.

Topformában mutatta be naptárát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131217-kiszel-tunde-naptardiva-a-13-naptarbemutatojan-remekul-nezett-ki.htmlSzemélyre szabott naptárral kedveskedj nekihttp://www.life.hu/karacsony/ajandek/20121129-adventi-ajandektipp-december-4-szemelyre-szabott-naptarral-kedveskedj-neki.htmlMelleivel jótékonykodik Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-miley-cyrus-amerikai-enekesno-twitteren-mutogatta-pucer-melleit-csatlakozott-a-free-the-nipple.htmlMeztelenül jótékonykodnak a sportolókhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-a-homofobia-elleni-kuzdelem-miatt-vetkozott-meztelenre-a-warwick-egyetem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.