fotózás szexi tűzoltó naptár vetkőzés Tampa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tampa város tűzoltólányai minden évben összefognak a jó ügy érdekében. Ám szexis naptárjukkal nem csak a tűzesetek áldozatait támogatják.

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy egyre több ember fejében fordul meg a gondolat, hogyan tudna segíteni kevésbé szerencsés társain. Az amerikai Tampa városának tűzoltónői úgy gondolták, ehhez elég néhány ruhadarab levétele, és máris kész a szexis naptár, amelynek bevételéből a tűzbalesetek áldozatait és más alapítványokat támogatják.

Még több szexis tűzoltólányért kattints a képre! Forrás: www.phillipgiddens.com
Készíts magad adventi naptárat - néhány perc az egész!http://www.life.hu/karacsony/kreativ/20131113-keszits-magad-egyszeru-adventi-naptarat-gyorsan.htmlSzemélyre szabott naptárral kedveskedj nekihttp://www.life.hu/karacsony/ajandek/20121129-adventi-ajandektipp-december-4-szemelyre-szabott-naptarral-kedveskedj-neki.htmlŐk az elmúlt 15 év legszexisebb pasijaihttp://www.life.hu/szeress/20131129-2013-ban-adam-levine-lett-a-vilag-legszexibb-pasija-a-people-szerint-jogosan.htmlÖrdög Nóri szexisen állt színpadrahttp://www.life.hu/legykepben/20131129-ordog-nori-az-rtl-klub-musorvezetoje-szinpadra-allt-az-ev-szallasa-es-ev-turisztikai-telepulese-2013.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.