Csaknem félmilliót kaszál szilveszterkor Nótár Mary

Forrás: Facebook/Nótár Mary -
X-Faktor hakni Sztárban sztár szilveszter Nótár Mary Megasztár fellépés kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 31-e éjjelén akár félmilliót is kereshetnek az énekesek, de a tehetségkutatós popsztárok többsége 2-300 ezer forinttal is beéri.

Korábban a Megasztár és az X-Faktor dobogósai 3-4 fellépést vállaltak az év utolsó éjszakáján, de Danics Dóra, a 2013-as X-Faktor győztese ma csak egyszer lép színpadra – tudta meg a Blikk. Radics Gigi, a legutóbbi Megasztár nyertese is csak egy szilveszteri fellépést vállalt egy velencei luxushotelben. Oláh Gergő, az X-Faktor tavalyi győztese is csak egyszer ragad mikrofont szilveszter éjjelén, akárcsak Muri Enikő vagy Krasznai Tünde.

ByTheWay Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A második helyezett ByTheWay viszont két bulira szerződött, és ők teszik meg a legnagyobb utat, mert Egerből kell majd Balatonkenesére érniük.

Meglepő, de ma a tehetségkutatók haknikirályai nem kaszálnak. Vastag Csaba és Kocsis Tibor, az első és a második X-Faktor nyertesei csak 2-2 hotelben adnak 1-1 órás műsort, de Janicsák Veca és Szabó Ádám is csak kétszer dalol, akárcsak a nagy öregek, mint például Korda György és Balázs Klári. A lap úgy értesült, hogy a trendváltozás oka a szállodák szerződése.

Szilveszterkor 250-300 ezret is fizetnek egy felkapott énekes produkciójáért, de kötbért számítanak fel a késésért, cserébe viszont kényeztetnek: masszázs, szauna, vacsora. A nagy szilveszteri kaszálók most a mulatóstévékből és a médiából ismert szólisták. Nótár Maryt például 200-250 ezres kategóriába srófolta a Sztárban sztár, ahol harmadik helyezést ért el. A roma énekesnő Tihanyból száguld majd Debrecenbe, ahol még kétszer áll színpadra éjfél után. A három buliért összesen 450 ezer ütheti a markát, de tisztán 300 ezret L. L. Junior is megkaphat, aki egy téglási és egy miskolci diszkóból megy haknira a Kárpátaljára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.