Bár az RTL Klub tehetségkutatójában "csupán" a második helyen végzett a ByTheWay, egyelőre úgy tűnik, ők tudják a leginkább kamatoztatni az X-Faktor által megszerzett ismertséget. A srácok fellépésről fellépésre utaznak, ami vélhetően nem csupán az önbizalmuknak, de a pénztárcájuknak is jót tesz.

Az X-Faktor második helyezettjeinek egyelőre nincs is okuk panaszra. A közönség rájuk kíváncsi a leginkább.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem túlzás azt állítani, hogy a ByTheWay az X-Faktor igazi nyertese. Nekik volt a legtöbb fellépésük az elmúlt hetekben. Eddig nyolcszor álltak színpadra, pedig közben jöttek az ünnepek is, ennek ellenére a naptár folyamatosan telik az új felkérésekkel. Főleg diszkókban várják őket, de számos más tervük is van. Új dalokkal jelentkeznek majd, és a külföldi piac felé is nyitni fogunk" – árulta el a csapat me­ne­dzsere, Pusztai Olivér.

"Mindenféle korosztálynak játszhattunk már most is, és ez nagyon jó érzés. Ráadásul Gönczi Gábor minket kért meg, hogy lépjünk fel egy év végi koncertjén"büszkélkedett Patocska Olivér a Borsnak,aki azt is elárulta, annyira bíznak a sikerükben, hogy nem is vállalnak más munkát, csak a zenekarra koncentrálnak.

"Mi nemcsak szerencsét próbáló személyek, hanem zenészek szeretnénk lenni, ez visz előre minket. A sztárság sem vonz bennünket. Az őszinteség, az egység, a zene tisztelete és az alázat, ezek az alapelveink" - tette hozzá. 

A csapat üzleti titokként kezeli a bevételét. A ByTheWay helyzetét kissé nehezíti ugyan, hogy négyen osztoznak a gázsin, plusz fizetniük kell a technikust és a menedzsert, de így is jól járnak. A napilap információi szerint az egykori x-faktoros fiúcsapat, a Non Stop például áfával együtt közel háromszázezret kért egy műsorért a show után, ha ezt vesszük alapul a ByTheWay esetében is, akkor valóban nincs okuk panaszra a srácoknak. Hiszen egy hétvégén minimum három fellépéssel számolhatnak.