Kristin Davis mindent elkövet, hogy folytatódjon a Szex és New York, Sarah Jessica Parker pedig nemrég elárulta, mennyire boldog lenne, ha megvalósulna ez az ötlet. Azért ehhez a Life.hu szerkesztőségének is akad egy-két szava.

Immár 3 éve, hogy megjelent a Szex és New York moziváltozatának második része, a sorozatból megismert szereplők néhány tagját azonban nem hagyja nyugodni a gondolat: kéne egy harmadik rész is.

Forrás: AFP

Kristin Davis egy magazinnak adott interjújában hintette el a hírt, miszerint már folynak a viták a folytatásról, a rajongók azonban igazán akkor jöttek izgalomba, amikor Sarah Jessica Parker elárulta, hamarosan talán újra összeáll a négy barátnő. „Egy részem úgy véli, van még egy utolsó fejezet, amit el kell mondani" – mondta Carrie Bradshaw immár 48 éves megformálója. A hírek szerint azonban sem a Mr. Biget alakító Chris Noth, sem Miranda Hobbes megformálója, Cynthia Nixon nem rajong a folytatásért. A sorozat írója, Candace Bushnell sem tartja ezt jó ötletnek: elmondása szerint SJP túl öreg már Carrie Bradshaw szerepéhez.

A Life.hu olvasóit sem hagyta hidegen a Szex és New York lehetséges harmadik része:

Emília 30, szobrász
"Mivel én a sorozat nagy-nagy-nagy rajongója vagyok, eszembe nem jutott volna, hogy filmet készítsek a Szex és New Yorkból. A fanyar humor, a vicces beszólások (fergeteges a magyar fordítás), a sok pasi és sok szex után fura volt az első film tökéletes világa - méregdrága, hordhatatlan ruhák, botoxolt mosolyok, mondvacsinált problémák. Semmi bénázás, semmi igazi stílusötlet, feledhető történet. (Mi is volt a második vége?) Persze, azért mind a kettőt láttam, és a harmadikat is meg fogom nézni, de a sorozat, na, az az Igazi..."
Alma 26, vegyészmérnök
"Gondolom pénzügyi okok miatt kellett filmet csinálni a sikeres sorozatból, mert tudták, hogy minden rajongó megnézi és megéri majd. A történet azonban nélkülözi mind a szexet, mind pedig New Yorkot azzal, hogy az első filmben Mexikóba, a másodikban Abu-Dhabiba mennek a lányok. Szex helyett pedig marad az örökös félelem és a "magabizonytalanság". Értem, hogy megérett az a generáció, amelyik a Szex és New York epizódjain nőtt fel, és szomjazták a szereplők megállapodását és családalapítását, így azonban eltorzították az egész brandet a nyereség érdekében. Nem szeretnék harmadik filmet, de milyen rajongó lennék, ha nem nézném meg?"